Behang & Wandbekleding BN Wallcoverings Behang Essentials

15 resultaten

BN Wallcoverings Essentials / Texture stories 48490

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Texture stories / Timeless Stories 48493

42,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Texture stories 48498

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials/ Texture stories / Timeless Stories 48499

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Timeless Stories 217978

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Timeless Stories 217979

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Texture stories 217980

42,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Timeless Stories 217981

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Timeless Stories 217982

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Timeless Stories 217984

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Timeless Stories 217985

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Timeless Stories 217987

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Timeless Stories 217988

40,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Texture stories 217991

42,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials / Texture stories 218006

42,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Essentials

Het is niet gek dat BN Wallcoverings deze collectie omdoopte tot ‘Essentials’. Met dit licht gemêleerde, effen behang tover je elke ruimte om tot een neutrale, knusse plek. Ideaal om je hal, woon- of slaapkamer tot een fijne plek te maken. Bovendien kun je deze wandbekleding moeiteloos combineren met je meubilair. Neutraal en toch vol karakter, dat is BN Wallcoverings Essentials.

BN Wallcoverings Essentials: crème

Lichte kleuren vormen een goede basis voor een natuurlijk, rustig interieur. BN Wallcoverings biedt je met deze collectie vier crèmekleurige tinten. Perfect behang voor wie houdt van eenvoud. Een behang dat niet zozeer bepalend is voor je interieur, maar dat zich voegt naar je meubels en accessoires. Daarnaast ook verkrijgbaar: sfeervol olijfgroen.

BN Wallcoverings Essentials: in grijs

Grijstinten worden de laatste jaren steeds populairder in huis. Je creëert met het grijs uit deze collectie een mooie ondergrond voor je moderne interieur, waarin wit, zwart en grijs naar voren mogen komen. Verkrijgbaar in vier grijstinten en in twee bijzondere varianten met dessin, in marmer en grof visgraatparket.

BN Wallcoverings: sprekend rood en roze

Wie liever een unieke, spannende kleur op de wand heeft kiest voor knallend rood of lichtroze. De rode variant is natuurlijk perfect voor de hal of een warme, romantische slaapkamer. Deze rode tint doet het goed met donkere en goudkleurige accenten, warm hout en mooi bijpassend textiel. De lichtroze variant staat prachtig bij zilver, wit en licht textiel. Kan ook gebruikt worden voor een meisjes- of babykamer.

Het spreekt voor zich. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze collectie van BN Wallcoverings. Wil je dit behang combineren met wandbekleding uit andere collecties? Kijk dan eens naar Arte Flamant Les Unis, Arte Flamant Les Minereaux of BN Wallcoverings Color Stories. Stuk voor stuk effen behangvarianten met diepte.

Behang goed aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België