Arte Vanquard wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
33 resultaten

Arte Vanguard Expressionist 93600

199,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard Expressionist 93601

199,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard Expressionist 93602

199,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard Traverse 93580

68,99
(incl. BTW)

Arte Vanguard Traverse 93581

68,99
(incl. BTW)

Arte Vanguard Traverse 93582

68,99
(incl. BTW)

Arte Vanguard Tessella 93560

68,99
(incl. BTW)

Arte Vanguard Tessella 93561

68,99
(incl. BTW)

Arte Vanguard Tessella 93562

68,99
(incl. BTW)

Arte Vanguard Modernist 93540

79,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard Modernist 93541

79,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard Modernist 93542

79,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard Plex 93520

59,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard Plex 93521

59,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard Plex 93522

59,00
(incl. BTW)

Arte Vanguard

Een unieke structuur en matte, felle kleuren. Dat is wat de diverse dessins in de collectie Arte Vanguard met elkaar gemeen hebben. De uiteenlopende patronen en materialen maken van deze kleurrijke collectie wandbekleding een waar feestje. In de meeste varianten vind je bovendien gekreukt papier, een element dat je in geen andere behangcollectie tegenkomt. Zorgt voor een ruw, onafgewerkt effect dat blijft boeien.

Arte Vanguard Expressionist

Een kleurrijke print op bijzonder meshbehang, met piepkleine gaatjes. Zorgt voor een bijzondere structuur op je wand, met een kleurrijk lijnenspel dat zó door de kunstenaar op je muur aangebracht lijkt te zijn. Van veraf zie je de kleurrijke, geometrische tekening. Van dichtbij is het meshbehang goed zichtbaar. Arte Vanguard Expressionist biedt vanuit elke hoek een unieke, intrigerende aanblik!

Arte Vanguard Traverse

Dit behang lijkt onafgewerkt door de plooien, maar niets is minder waar. Arte Vanguard Traverse weet ruw en stijlvol met elkaar te combineren. Het behang is afgewerkt met metallic accenten en laat een prachtig verticaal, robuust patroon zien met kleine ruiten en diagonale strepen.

Arte Vanguard Tessella

Ook Arte Vanguard Tessella laat een kreukpatroon zien, met daarop een dessin van ruiten en vierkantjes. Wie had gedacht dat slordig zo mooi kon zijn? Met metallic accenten, in drie prachtige kleuren: grijsbruin, okergeel en licht turkoois.

Arte Vanguard Modernist

Subtiele plooien in een sprekende grijze, blauwe of gele tint maken van je muur een bijzondere blikvanger. Afgewerkt met een glanzende laklaag. Ook hierin komen ruw en zacht samen. Het dessin laat een fantasierijk geometrisch patroon zien, met strakke en ronde lijnen. Staat mooi in een moderne inrichting met harde en zachte elementen, zoals ronde meubels en lichte accessoires van glas.

Arte Vanguard Plex

Mooi, mat, gekreukt papier siert je wand met Arte Vanguard Plex. Met horizontale plooien die je effen behang spannend en anders maken. In zestien sprekende kleuren. Voor liefhebbers van kleur, mat behang en ruw papier.

Arte Vanguard Mira

Arte Vanguard Mira laat horizontale plooitjes zien met een gouden randje. Zorgt voor een ultiem luxe gevoel in je interieur, inclusief mooie matte, felle kleuren als oranje en groen. Een mooi alternatief voor Arte Kami Origami, voor wie structuur wil in combinatie met metallic accenten.

Voorbereiden en aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen