Arte Double Face behangrollen

8 resultaten

Arte Double Face Wallpaper DRO-01

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper Dro-02 DRO-02

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper DRO-03

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper Dro-04 DRO-04

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper DRO-05

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper DRO-06

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper Dro-07 DRO-07

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper DRO-08

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper

Wie wordt er nu niet vrolijk van dit unieke, kleurrijke behang? De collectie Arte Double Face Wallpaper bevat voor elke ruimte in huis een geschikt behang. Of je nu de keuken, kinderkamer, slaapkamer of woonkamer wilt behangen, met dit behang creëer je overal een creatieve, vrolijke en spontane sfeer.

Arte Double Face Wallpaper: van kleerhanger tot keukengerei

Ooit behang met kleerhangers erop gezien? Of kerstballen? Met Arte Double Face Wallpaper haal je het allemaal in huis. Natuurlijk is het behang met kleerhangers leuk voor in de slaapkamer of je inloopkast. Het behang met borstels voor in de gang of de keuken, en het behang met kerstballen voor als je het hele jaar door dat Kerstgevoel in huis wilt!

Arte Double Face Wallpaper: zeeblauw

In deze collectie vind je ook een aantal diepblauwe varianten, met interessante prints. Wat dacht je van een donkerblauwe polkadot op witte achtergrond? Een vrolijke vis? Of twee grote ondeugende ogen op een diepblauwe achtergrond? Liefhebbers van de kleur blauw kunnen hun hart ophalen aan het behang in deze collectie. Alle blauwe varianten zijn bij uitstek geschikt voor de kinderkamer.

Combineren met behang of muurverf

De uitbundige kleuren en prints lenen zich goed voor het bekleden van een of twee wanden in de ruimte. De rest van de wanden houd je het liefst wat rustiger of neutraler, bijvoorbeeld met mooie muurverf of bijpassend effen behang. Kies bijvoorbeeld voor een van de effen behangvarianten van Arte uit Arte Design Lux of Arte Flamants les Unis. Advies nodig? Kom naar de showroom in Ermelo en laat je adviseren door een van onze medewerkers.

Behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen