Arte Expedition Eri 72052

Specificaties
Rollengte
100 cm
Rolbreedte
XL-ROLL: Rollen van 10,05 m x 1,00 m = 10 m²
Patroon
Vrije aanzet of rechte aanzet van 90 cm
Materiaal
Vinylbehang op vlies

Arte Expedition Eri 72052

Behang geïnspireerd op een open geweven zijde, aangebracht op een kostbare hoogglansfolie voor een uitgesproken en exclusieve uitstraling. Leverbaar in 8 kleuren.
EAN: 72052
429,00
(incl. BTW)
  • Vinylbehang op vlies
  • Levertijd 2 tot 5 werkdagen
  • Goed lichtbestendig en afwasbaar
  • XL-ROLL: Rollen van 10,05 m x 1,00 m = 10 m²

Omschrijving

Expedition 

Verre reizen en exotische bestemmingen spreken al eeuwenlang tot onze verbeelding. Hoe kleiner de wereld digitaal wordt, hoe groter het verlangen er echt wat van te zien. Egypte, Perzië, India, Java, China, … Stuk voor stuk bestemmingen langs de inspirerende zijderoute die al onze zintuigen prikkelen.

Eri

Eri maakt van elke wand een uniek object, pure luxe. Geïnspireerd op een open geweven zijde, aangebracht op een ondergrond van kostbare hoogglansfolie. De warme gloed van het edelmetaal schijnt door de fijne mazen van de stof, voor een meer uitgesproken en exclusieve uitstraling.

Eri kunt u op twee manieren hangen. U kunt de tekening over de verschillende banen precies laten aansluiten, zodat de muur een mooie, uniforme look krijgt. Een andere optie is om de muurbekleding niet op rapport te hangen. U zal de banen dan duidelijk zien, waardoor u het stijlvolle effect van natuurlijke zijde aan de muur creëert.

Lijmadvies
Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel. Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater m.b.v. een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de ingelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen (ook met een spons of een schone doek).

Filmpje: Vinyl op papier, methode wand inlijmen

Filmpje: Wandbekleding met een verspringend patroon plakken


Specificaties
Rollengte
100 cm
Rolbreedte
XL-ROLL: Rollen van 10,05 m x 1,00 m = 10 m²
Patroon
Vrije aanzet of rechte aanzet van 90 cm
Materiaal
Vinylbehang op vlies

Vragen?
E-mail: info@verfenbehangspecialist.nl
Bel: 0341 493 575
Bereikbaar ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u