Rond behang

Rond behang voor jouw interieur

Dacht je dat alle behang in dezelfde verticale banen gemaakt werd? Bij KEK Amsterdam denken ze daar anders over. Dit behangmerk biedt prachtige oer-Hollandse dessins aan in cirkelvorm. Met dit ronde behang transformeer je elke wand in een waar kunstwerk. Alsof je een prachtig, rond schilderij aan de muur hebt hangen. Verkrijgbaar in een diameter van 190 cm, in verschillende kleuren en stijlen. Eenvoudig online te bestellen of te bewonderen in de Verf- en Behangspecialist showroom in Ermelo. We helpen je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte ronde behang, welke stijl je ook zoekt. Wij leveren jouw cirkelbehang al binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis en verzenden je bestelling gratis vanaf 100 euro.

Kleuren en dessins rond behang

Welke keuze heb je als je kiest voor rond behang van KEK Amsterdam? Je kunt kiezen voor cirkelbehang in diverse kleuren, met afbeeldingen van bloemen en dieren of prachtige wolken zoals de Van Gogh en Rembrandt ze ooit schilderden. Met deze ruime keuze staat rond behang uit deze collectie mooi in elk soort interieur. Kies bijvoorbeeld voor een variant in wit en grijs als je een moderne inrichting hebt. Of ga juist voor uitbundige bloemen voor je romantische of bohemien inrichting.

In combinatie met ander behang

Je brengt rond behang altijd aan op of over andere wandbekleding, zoals neutraal egaal behang of muurverf. Een saaie witte of grijze muur verandert zo in een interessante wand! Als (luxe) basisbehang kun je bijvoorbeeld kiezen voor KEK Hotel Chique of Arte Flamant les Unis. Of je kiest voor een muurverf zonder structuur, waarop je rond behang aanbrengt nadat de verf droog is. Met rond behang kun je uiterst creatief zijn. Wil je de dessins terug laten komen op andere wanden of in andere ruimtes? Kijk dan ook naar het reguliere behang van KEK Amsterdam. In deze collecties vind je dezelfde ontwerpen, maar dan in de gebruikelijke banen.

Behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Dit type behang wordt geleverd in cirkels van 190 cm breed.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

21 resultaten

KEK Circle Wild flowers CK-062

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Ornament SC-079

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Ornament SC-078

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Ornament SC-077

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Lobster SC-014

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Goldfish SC-005

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Ornament CK-079

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Ornament CK-078

150,00
(incl. BTW)