Pip Studio behang

Eijffinger en Pip Studio hebben de handen ineengeslagen en presenteren samen een bijzonder vrolijke en kleurrijke behangcollectie. Houd je van bloempatronen en mooie pasteltinten? Dan is Pip Studio behang echt iets voor jou. Mooi voor in de hal, de kinderkamer of de hobbykamer. Verkrijgbaar bij de Verf- en behangspecialist in 39 prachtige kleuren en dessins. En omdat je behang van topmerk Eijffinger in huis haalt weet je zeker dat je wandbekleding van zeer goede kwaliteit aanbrengt. Bestel je je behang vandaag voor 15:00 uur? Dan heb je je nieuwe behang vaak de volgende dag al in huis! En bestel je voor meer dan 100 euro? Dan bezorgen wij je bestelling gratis op adressen binnen Nederland of België.

Gebloemd Pip Studio behang

Een groot deel van de collectie Pip Studio behang van Eijffinger bestaat uit felgekleurd behang met mooie bloempatronen erop. Je kunt kiezen voor grote dahlia’s of een verzameling verschillende delicate bloemen. De kleur van de achtergrond is allesbepalend. Ga je voor zoet roze, okergeel of prachtig turkoois of blauwgroen? De keuze is aan jou! Uiteraard zijn de roze en blauwe varianten heel geschikt voor de kinderkamer.

Strepen, strepen en nog eens strepen

Wie liever geen bloemen op de muur heeft maar wel graag Pip Studio behang wil aanbrengen, gaat voor de gestreepte varianten uit deze collectie. Je kiest dan voor kleurrijk behang met verticale strepen. Verkrijgbaar in vijf varianten met retro-achtige look. Mooi voor een jarenzestig of jarenzeventig inrichting met moderne twist. Natuurlijk kun je dit behang ook goed combineren met de bloemrijke varianten uit deze collectie. De kleuren stem je eenvoudig op elkaar af.

Pip Studio behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

36 resultaten

Eijffinger Pip Studio 5 - 300100

94,95
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio 5 - 300101

94,95
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio 5 - 300102

94,95
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio 5 - 300103

94,95
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio 5 - 300104

94,95
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio 5 - 300105

94,95
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio 5 - 300107

94,95
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio 5 - 300110

94,95
(incl. BTW)

producten

Eijffinger Pip Studio 5 - 300133

84,95
(incl. BTW)