Levensecht vacht behang

Wil je wandbekleding in huis die niet alleen spannend is voor je ogen maar ook voor je handen? Kies dan voor vacht behang! Dit behang laat je de vacht van een koe, een panter, een slang of zelfs een krokodil voelen! Topmerken Eijffinger en Elitis hebben meerdere varianten vachtbehang uitgebracht. Stuk voor stuk prachtige blikvangers voor de hal, de woonkamer of de slaapkamer. Uiteraard bestel je levensecht vacht behang voordelig en eenvoudig bij de Verf- en Behangspecialist. Hét adres voor uniek en exclusief vacht behang.

Vacht behang: Eijffinger Skin

De collectie Eijffinger Skin geeft je de mogelijkheid vacht van elk dier uit de Afrikaanse jungle op je muur aan te brengen. Uiteraard gaat het niet altijd om échte vacht, maar het behang lijkt levensecht. Kies voor ingetogen panterprint of giraffestippen, chique slangenprint of uitbundige zebraprint. Ideaal voor het creëren van unieke wanden bij jou thuis. Verschillende soorten behang voelen elk anders aan, alsof je de dieren echt aanraakt. Ook verkrijgbaar met leerlook en -feel. Vormt een interessante aanvulling op een modern, strak interieur.

Elitis Big Croco en Elitis Big Anguille

Ook topmerk Elitis heeft collecties vacht behang op de markt gebracht, waaronder Elitis Big Croco en Elitis Big Anguille. In Elitis Big Croco staan enorme krokodillenprints centraal, in natuurlijke en uitgesproken kleuren. Elitis Big Anguille laat een slangenhuid zien en is verkrijgbaar in verrassende tinten zoals zuurstokroze, nachtblauw en okergeel. Met de natuurlijke tinten uit deze collectie breng je een ingetogen variant aan van dit uitbundige vacht behang. Of je gaat voor een van de prachtige varianten uit de Elitis Memoires collectie, met vacht behang in dieppaars of subtiel grijs. Welke kleur je ook kiest, het eindresultaat is altijd chique en bijzonder. Mooi in combinatie met leren meubels, donker hout en muurverf in bijpassende kleuren. Uiteraard vind je ook topkwaliteit muurverf bij de Verf- en Behangspecialist die je goed kunt combineren met vacht behang.

Vacht behang bestellen en aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

143 resultaten

Elitis Memoires Panthère VP 65301

183,00
(incl. BTW)

Elitis Galuchat VP42129

150,00
(incl. BTW)

Elitis Anguille VP42401

253,00
(incl. BTW)

Elitis Anguille Legend VP42510

253,00
(incl. BTW)

Elitis Anguille Legend VP42509

253,00
(incl. BTW)

Elitis Anguille Legend VP42508

253,00
(incl. BTW)

Elitis Anguille Legend VP42507

253,00
(incl. BTW)

Elitis Anguille Legend VP42505

253,00
(incl. BTW)