KEK Amsterdam cirkel behang

Cirkel behang is perfect voor het decoreren van een saaie muur. Je brengt cirkel behang eenvoudig aan en plaatst het precies waar je wilt hebben. Natuurlijk vind je cirkel behang in het uitgebreide assortiment van de Verf- en Behangspecialist! Topmerk KEK Amsterdam biedt meerdere unieke dessins aan, in neutrale tinten en opvallende kleuren. Elke variant uit deze collectie meer maar liefst 190 cm in diameter. Mooi voor boven de schoorsteenmantel, de hal of de slaapkamer. Een perfecte oplossing voor een snelle metamorfose van je interieur of als je weinig ervaring hebt met behang aanbrengen. Iedereen kan werken met dit cirkel behang. Kies uit diverse dessins en kleuren en bestel zoveel behangvarianten als je wilt.

Bestel jouw cirkel behang en bijpassende wandbekleding online bij de Verf- en Behangspecialist. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd vanaf 100 euro. Doorgaans heb je je bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

Assortiment KEK cirkel behang

Qua dessins en stijlen kun je alle kanten op met KEK Amsterdam cirkel behang. KEK Amsterdam biedt prachtige oudhollandse taferelen aan zoals de oude meesters ze vastlegden, bloempatronen in de blauw en wit of levensgrote natuurvoorstellingen in neutrale grijs- en wittinten. Voor elk soort interieur is er wel cirkel behang te vinden. Kies voor grote bloemen in een romantische slaapkamer, cirkel behang met een stilleven in de keuken of een landschap in de eet- of woonkamer.

Cirkel behang combineren

Voor het bekleden van al je wanden heb je meer dan alleen cirkel behang nodig. Als basis neem je het liefst een kleur behang of verf die dient als goede ondergrond, zoals witte muurverf of een egaal wit behang. Natuurlijk kun je ook kiezen voor andere tinten. Kies dan voor kleuren die terugkomen in het cirkelbehang, zoals blauw, grijs, roze of groen. Je brengt je cirkelbehang altijd aan over de basislaag. Cirkel behang is heel geschikt om een egale muur meer diepgang te geven zonder de hele muur opnieuw te schilderen of te behangen.

Lijmadvies voor KEK cirkel behang

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Dit type behang wordt geleverd in cirkels van 190 cm breed.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

21 resultaten

KEK Circle Wild flowers CK-062

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Ornament SC-079

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Ornament SC-078

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Ornament SC-077

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Lobster SC-014

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Goldfish SC-005

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Ornament CK-079

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Ornament CK-078

150,00
(incl. BTW)