Geluiddempend behang

Geluiddempend behang

Wist je dat je interieur meer doet dan alleen sfeer creëren? Het zorgt ook voor de akoestiek in huis. Een lege kamer klinkt vaak ongezellig en hol. Daar breng je verandering in door meubilair neer te zetten en textiel te gebruiken, zoals gordijnen en kleden. Wil je het graag strak houden maar toch genieten van een goede akoestiek in huis? Of heb je geluiddempend behang nodig voor een grote (kantoor)ruimte? Kies dan voor geluiddempend behang van de Verf- en Behangspecialist. Bestel je jouw wandbekleding vandaag voor 15.00 uur? Dan heb je die doorgaans de volgende dag al in huis. Gratis verzonden bij besteding vanaf 100 euro!

Goede akoestiek

Behang kan veel doen voor de akoestiek in huis. De oplossing zit hem in het reliëf. Behang met reliëf weerkaatst het geluid waardoor het zachter en minder hol klinkt. Je ruimte doet hierdoor direct warmer aan. Bovendien biedt het reliëf ook een bijzondere aanblik, zoals bij behangcollectie Arte Eclipse. Dit geluiddempend behang is gemaakt met behulp van foamtechniek, waardoor je wandbekleding een dikke structuur krijgt. Deze is verkrijgbaar in meerdere varianten.

Horen én zien

Een ander behang dat je akoestiek verbetert is. Ook dit behang is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Je hebt keuze uit Arte Intrigue Feuillage, Arte Intrigue Rosace en Arte Intrigue Caisson. De collectie biedt zowel geluiddempend behang voor liefhebbers van klassieke als moderne dessins in wit, maar ook in uitgesproken kleuren zoals okergeel en donkerblauw.

Akoestisch behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige, vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

15 resultaten

Arte Moooi Bearded Leopard MO2053 Blackened Gold

129,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Bearded Leopard MO2051 Fossil Grey

129,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Bearded Leopard MO2054 Brich White

129,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Umbrella Squid MO2062 Gold

119,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Aristo Quagga MO2032 Snow

49,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Aristo Quagga MO2033 Water

49,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Blooming Seadragon MO2024 Pine

39,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Armoured Boar MO2111 Black/White

139,00
(incl. BTW)