Elitis behang goud

Met goudkleurig behang maak je van elke ruimte een luxe en aangename plek. Goud staat prachtig in de woonkamer of de slaapkamer, gecombineerd met andere metallic accenten in je interieur of met tropische planten en warm hout. Hoe je je interieur ook wilt hebben, met exclusief Elitis behang goud leg je de perfecte basis voor een warme en sfeervolle inrichting. Verkrijgbaar in diverse varianten bij de Verf- en Behangspecialist. Eenvoudig online te bestellen en verkrijgbaar voor een verrassend lage prijs! Kom langs in onze showroom in Ermelo of zoek jouw wandbekleding online uit. Bij vragen staan we graag voor je klaar. En we verzenden je bestelling razendsnel: binnen 1 tot 2 werkdagen heb jij je Elitis goud behang al in huis.

Collecties Elitis behang goud

Wie op zoek is naar behang met goudaccenten van het merk Elitis kan kiezen uit diverse collecties. Kies bijvoorbeeld voor Elitis Anguille Legend of Elitis Big Croco in goudgele kleur, of ga voor Elitis Eldorado. In deze collectie vind je prachtig behang met subtiele metallic glans. Ook Elitis Parade, Elitis Indomptee en Elitis Memoires Movida zijn verkrijgbaar in goudgele tint. Met Elitis Indomptee en Elitis Memoires Movida haal je bovendien uniek vachtbehang in huis, dat voelbaar zacht is en een blijvende indruk achterlaat. Je hebt dus ruime keuze als je op zoek bent naar Elitis behang goud.

Combineren en afwisselen

Een aantal Elitis behang goud collecties is geschikt voor het bekleden van alle wanden. Met Elitis Eldorado maak je van je slaapkamer een uitnodigende, kleurrijke ruimte. De overige collecties doen het ook goed in combinatie met bijpassend uni behang of muurverf. Uiteraard kun je meerdere collecties met elkaar combineren. Kies voor Elitis Indomptee in combinatie met Elitis Memoires Movida of ga voor Elitis Anguille Legend en Elitis Big Croco. Natuurlijk kun je je Elitis goud behang ook combineren met goudkleurig behang van andere merken. Of je kiest voor een neutraal behang in een bijpassende kleur. Met meerdere topmerken en tientallen collecties vind je bij de Verf- en Behangspecialist altijd wel bijpassende muurbekleding.

Voorbereiden en inlijmen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

97 resultaten

Elitis 360° Le déjeuner DM90301

3.980,00
(incl. BTW)

Elitis Sauvages- Santa Fe VP96802

255,00
(incl. BTW)

Elitis Formentera VP71506

194,00
(incl. BTW)

Elitis Eldorado Atelier d'Artiste VP 88005

255,00
(incl. BTW)

Elitis Eldorado Isola VP 88506

255,00
(incl. BTW)

Elitis Eldorado Isola VP 88507

255,00
(incl. BTW)

Elitis Atelier d'Artiste II VP88092

255,00
(incl. BTW)

Elitis Atelier d'Artiste II VP88076

255,00
(incl. BTW)