Eijffinger behang goud

Behangmerk Eijffinger staat bekend om zijn hoge kwaliteit behang en prachtige dessins. Natuurlijk vind je Eijffinger behang in het uitgebreide assortiment van de Verf- en Behangspecialist. Met acht prachtige collecties valt er veel te kiezen. Ben je op zoek naar Eijffinger behang goud voor een exclusieve en stijlvolle look? Ook dan heb je ruime keuze. Je vindt Eijffinger behang in goudtinten in diverse collecties terug, zoals bij Eijffinger Enso, Topaz of de vrolijke dessins van Eijffinger Pip Studio behang.

Keuze in Eijffinger behang goud

Eijffinger heeft nog geen complete collecties goudkleurig behang uitgebracht. Je zult dus goed moeten zoeken naar goudtinten in de bestaande collecties. Gelukkig is het niet moeilijk mooie goudkleurige opties uit de Eijffinger collecties van de Verf- en Behangspecialist te halen. Kies bijvoorbeeld voor goudkleurig behang uit de Topaz-collectie of de geometrische dessins uit de collectie Enso. Je vindt hier verschillende dessins met contrasterende gouden elementen, zoals achthoekige vormen met gouden randjes of grove mozaïeken met gouden deeltjes. Ook de okergele en goudbruine tinten uit deze collecties zijn een goede keuze als je op zoek bent naar goudkleurig behang van Eijffinger.

Eijffinger Pip Studio

Met Pip Studio bracht Eijffinger een kleurrijke en bonte collectie op de markt die voor iedereen herkenbaar is. Lang niet alle dessins bevatten goudkleurige elementen, maar de goudgele varianten laten je ruimte na aanbrengen zeker stralen. Zodra de zon op je goudgele Eijffinger Pip Studio behang valt maakt je behang een prachtige indruk. Ideaal als je op zoek bent naar Eijffinger behang goud met vrolijke opdruk, bijvoorbeeld voor in de kinderkamer.

Je behang mooi aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

117 resultaten

Eijffinger Solange 340220

84,95
(incl. BTW)

Eijffinger Solange 340211

89,95
(incl. BTW)

Eijffinger Solange 340212

89,95
(incl. BTW)

Eijffinger Gilded Wallpower 340192

395,00
(incl. BTW)

Eijffinger Gilded Wallpower 340189

395,00
(incl. BTW)

Eijffinger Gilded Wallpower 340186

790,00
(incl. BTW)

Eijffinger Gilded 340142

130,00
(incl. BTW)

Eijffinger Natural Wallcoverings III 303528

165,00
(incl. BTW)