Croco behang van Elitis

Elitis Big Croco behang: een stoer behang met dezelfde structuur als krokodillen leer. Dit behang is stoer en chique tegelijk. Kies uit maar liefst 25 verschillende soorten behang van Elitis Big Croco om kamers in je woning of pand mee te behangen. 

De Elitis Big Croco collectie is gebaseerd op stoere leren patronen. Dit zie je dan ook terug in de patronen in het behang. Kies uit gedurfde patronen van krokodillenhuid.   

Bestel jouw Croco behang van Elitis bij de Verf & Behang Specialist voor een aantrekkelijke prijs. Het behang wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

4 resultaten

Arte Missoni Home 04- Iconic Shades 10392

389,00
(incl. BTW)

Arte Le Corbusier - Dots 31019

159,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11503

239,00
(incl. BTW)

Arte Missoni Home 02 10121

169,00
(incl. BTW)

Kenmerken van Elitis Big Croco behang

Het Elitis Big Croco Legend behang heeft een unieke chique uitstraling met een mooie glans op zich. Dit stoere krokodillenbehang is beschikbaar in hele fraaie kleuren die je leefomgeving een unieke impuls geven. Het Elitis Big Croco behang is zeer stevig met een zware papieren rug.

Profiteer van een lage prijs voor het Big Croco behang

Bij de Verf & Behang Specialist profiteer je van een vaste prijs. Bekijk de collectie met Croco behang, kies je kleur en bestel heel eenvoudig via onze webshop. Binnen 3 tot 5 werkdagen is het behang bij jou geleverd.

Hoe breng je het Elitis Big Croco behang aan?

Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke, gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater met behulp van een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de gelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen met een spons of een schone doek.

Het Elitis Big Croco behang eens bekijken?

Dat kan in onze winkel in Ermelo. In het centrum van Ermelo is onze showroom waar we al ons behang hebben liggen om te bekijken. Onze professionals denken met je mee en helpen je graag met het maken van de juiste keuze in behang. Ook voor overig interieuradvies kun je bij ons langs komen.  Kom dus vooral naar Astrid & Geurt om inspiratie op te doen! Bekijk hier de openingstijden.

  • Veilig betalen: iDeal, Paypal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 75
  • Vaste lage prijzen