Bloemetjes behang

Bloemetjesbehang is al jaren populair. Je zult het dan ook in veel verschillende interieurstijlen terugvinden. Vroeger werd bloemetjesbehang al veel gebruikt, maar ook nu is het een geweldige toevoeging aan je interieur.

Je koopt bloemetjesbehang voor een aantrekkelijke prijs bij De Verf & Behang Specialist en hebt deze al binnen 2 tot 5 werkdagen in huis.

3 resultaten

Arte Flamant Metal Velvet Flower and Lin Noir de Lune 18002 (Flock)

249,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Vigilant Floral FP1051 (High Gloss Metal Foil)

269,00
(incl. BTW)

Arte Lush Wildflower 29541

239,00
(incl. BTW)

producten

Arte Flavor Paper Vigilant Floral FP1051 (High Gloss Metal Foil)

269,00
(incl. BTW)

Arte Flamant Metal Velvet Flower and Lin Noir de Lune 18002 (Flock)

249,00
(incl. BTW)

Arte Lush Wildflower 29541

239,00
(incl. BTW)

Bloemetjesbehang voor elk interieur

Je ziet bloemetjesbehang terug in veel verschillende huizen. Wellicht hing het vroeger in het huis van je grootouders. Maar oubollig is het zeker niet! Bloemetjesbehang kun je toevoegen aan een botanisch interieur, waarmee je de natuur meer in huis haalt. 

Ga je voor bloemen behang in een donkere kleur? Dan geeft het onwijs veel sfeer en past het perfect binnen een modern interieur. 

Kleurcombinaties met bloemetjesbehang

Wat wellicht nog lastig is, is het combineren van kleur met bloemetjesbehang. Bloemen behang is op zichzelf al wat drukker. Daarom moet je oppassen dat je niet té veel kleur gebruikt, waardoor het rommelig oogt. Kies daarom één of twee kleuren uit je bloemetjesbehang die je terug laat komen in je interieur. Groen is een populaire kleur en wordt veel gebruikt voor accessoires. Leg op de bank wat groene kussentjes neer. Voegt gelijk meer sfeer toe!

Bloemen behang van Arte

In de Arte Flamant Metal Velvet Flower collectie zijn meerdere soorten bloemetjesbehang opgenomen. Het vliesbehang heeft een geraffineerde linnenstructuur en is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. 

De Arte collectie met bloemen behang heeft een bloemenprint in flock, wat het behang helemaal aaibaar maakt. Daarnaast is het behang tijdens de plaatsing zeer licht afwasbaar. Wees dus voorzichtig met het aanbrengen!

Hoe breng je bloemetjesbehang aan op de wand?

Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke, gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Eventueel testen met een vochtige spons tegen de muur of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater met behulp van een spons. De banen 5 tot 10 minuten laten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de gelijmde wand aanbrengen. Gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen met een spons of een schone doek.

Bloemetjesbehang bekijken in onze showroom

Bekijk je het behang liever eventjes in het echt? Kom dan langs bij onze showroom. Wij laten je graag ons behang zien en geven je advies over welk behang je het beste kunt kiezen. Ook voor ander interieuradvies kun je bij ons langskomen. De openingstijden van Astrid & Geurt vind je hier.

  • Veilig betalen: iDeal, Paypal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 75
  • Vaste lage prijzen