Behangshop

Behangshop

Zin om je interieur helemaal om te gooien? Of ga je een nieuwe woning inrichten? Begin dan met de muren, die vormen immers de basis van elke ruimte. De Verf- en Behangspecialist is de ideale behangshop voor het samenstellen van jouw interieur. Hier vind je de mooiste en meest exclusieve behangmerken en -collecties voor een verrassend voordelige prijs. Denk aan luxe unibehang, sprekende geometrische dessins en sfeervol behang met bloemen, planten of vergezichten. Kies uit topmerken zoals Arte, KEK Amsterdam, Elitis en nog veel meer.

Keuze in wandbekleding

Met zeven verschillende behangmerken en tientallen collecties behang raak je niet snel uitgekeken op de collectie van de Verf- en Behangspecialist. Kies voor mooie klassiekers zoals Arte Focus of Arte Atelier, ga voor verrassend vachtbehang met Elitis Memoires of Elitis Indomptée, of dompel je onder in de oude meesters met oer-Hollands behang van KEK Amsterdam. Welke sfeer je ook wilt creëren, er is altijd wel een behang in onze behangshop dat precies past bij jouw ideale inrichting. Weet je nog niet wat je op jouw muren wilt aanbrengen? Laat je dan inspireren door ons zeer uitgebreide assortiment.

Luxe behang

Liefhebbers van mooie wandbekleding zijn altijd op zoek naar de laatste, meest exclusieve collecties. Natuurlijk tref je bij de Verf- en Behangspecialist ook de nieuwste en meest bijzondere collecties aan. Denk aan Arte Ulf Moritz Geometric of design behang van Piet Boon, Arthur Slenk, Piet Hein Eek of van designcollectief Studio Job en Moooi. Hiermee creëer je heel opvallende wanden in huis, de ideale achtergrond voor een uniek interieur.

Benodigdheden en advies
Om je behang goed aan te brengen heb je de juiste materialen en gereedschappen nodig. Ook die bestel je eenvoudig online in onze behangshop. Kies voor professionele Perfax behanglijm en accessoires, of ga voor bijpassende Arte Clearpro behanglijm voor je Arte behang. En wil je je nieuwe wandbekleding combineren met hoge kwaliteit muurverf? Bekijk dan onze collectie muurverf eens.

Wil je meer weten over onze producten? Of heb je advies nodig over het aanbrengen of combineren van je behang? Neem contact op met onze medewerkers of kom langs in onze showroom in Ermelo!

3 resultaten

Elitis Indomptée Appaloosa VP 61805

253,00
(incl. BTW)

Elitis Indomptée Appaloosa VP 61808

253,00
(incl. BTW)

Elitis Indomptée Appaloosa VP 61817

253,00
(incl. BTW)