Behangboeken

Er zijn zoveel verschillende behangmerken en behangcollecties op de markt gebracht, hoe kies je dan de juiste wandbekleding voor jouw interieur? Behangboeken kunnen je helpen inspiratie op te doen. In deze boeken staan behangcollectie van één merk of diverse merken afgebeeld. Zo kun je heerlijk op je eigen bank je nieuwe behang uitzoeken. In behangboeken staat het behang centraal en kun je zien hoe je bepaalde wandbekleding kunt toepassen. Ideaal als je bepaalde dessins of materialen nader wilt bekijken. Zit er een mooie collectie bij? Grote kans dat je jouw favoriete Arte, Eijffinger of Elitis behang kunt bestellen bij de Verf- en Behangspecialist!

Assortiment behang

De Verf- en Behangspecialist biedt behang aan van bekende merken die tientallen collecties hebben uitgebracht. Van alleen al het merk Arte zijn meer dan honderd unieke behangcollecties verkrijgbaar bij de Verf- en Behangspecialist. Je bestelt je wandbekleding heel eenvoudig online. Je kunt onze website ook zien als een van de grootste behangboeken online. Je bladert door de verschillende merken en collecties heen zodat je snel een keuze kunt maken voor je volgende behang.

Bijzondere wandbekleding

In het assortiment van de Verf- en Behangspecialist tref je mooie uni wandbekleding aan zoals Arte Flamant Les Unis en BN Wallcoverings Zen, maar ook zeer unieke en exclusieve behangcollecties. Denk aan Arte Bark Cloth, Arte Boracay of Elitis Indomptée vachtbehang. Zoek je wandbekleding met een exclusieve look en feel? Dan ben je bij de Verf- en Behangspecialist aan het juiste adres.

Bestel eenvoudig in de webshop of kom langs in de showroom in Ermelo. We laten je graag onze meest exclusieve dessins zien. En we laten je graag kennismaken met behangboeken, waar je eindeloos in kunt bladeren en nieuwe ideeën mee op kunt doen voor jouw nieuwe interieur.

Nog meer inspiratie

Voor je exact weet welke wandbekleding je wilt, zul je inspiratie op willen doen. Hoe komt je volgende interieur eruit te zien? Ga je voor een moderne inrichting, een romantische inrichting of een eclectisch interieur met natuurlijke elementen? Voor elk soort inrichting vind je passende wandbekleding bij de Verf- en Behangspecialist.

0 resultaten