Behang vogels


Behang vogels

Behang met vogels geeft een gevoel van vrijheid en tovert je interieur direct om in een waar paradijs. Natuurlijk vind je een ruim assortiment behang vogels bij de Verf- en Behangspecialist, van kleurrijk en fantasierijk behang vogels tot ingetogen behang met strakke dessins. Voor elk type interieur is er wandbekleding verkrijgbaar met mooie vogels. Bestel jouw unieke behang vandaag nog bij de Verf- en Behangspecialist. In veel gevallen is je behang direct leverbaar en heb je het de volgende dag al in huis!

Keuze in behang vogels

Wie graag een tropisch en eclectisch eindresultaat wil bereiken kiest natuurlijk voor Arte Avalon, met flamingo’s in alle kleuren van de regenboog. Ook kleurrijk: Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals, een echte jungle waarin je met goed zoeken de mooiste vogels ontdekt. Een Oosterse, Japanse stijl creëer je met behang uit de collectie Arte Curiosa. Kies dan voor dessin ‘Lotus’. Deze wandbekleding is heel geschikt voor het inrichten van een mysterieuze slaapkamer of hal. Verkrijgbaar in blauw, roze en grijstint.

Klassiek vogelbehang

Ook KEK Amsterdam heeft meerdere dessins met vogels uitgebracht. Kies voor KEK Birds & Blossom in roze, blauw of grijs. Heel geschikt voor een romantische kinderkamer. KEK Botanical Birds behang leidt je weer in een heel andere richting: naar een mysterieuze jungle met prachtige toekans. Een lichtere versie is ook beschikbaar: KEK Panel Exotic Birds. Dit behang laat prachtige kolibries en andere tropische vogels zien.

Mooi behang

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige, vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België