Behang uitverkoop

Op zoek naar exclusieve wandbekleding voor een lage prijs? De Verf- en Behangspecialist biedt tientallen topmerken aan voor aantrekkelijke prijzen. Denk aan Arte, BN Wallcoverings, Hooked on Walls en nog veel meer. Misschien vind jij jouw favoriete behang in de behang uitverkoop van de Verf- en Behangspecialist of in de verrassend voordelige reguliere collectie. Eén ding is zeker: met onze wandbekleding zorg je voor een geweldige transformatie van je interieur!

Merken en collecties behang uitverkoop

Diverse topmerken zijn blijvend laag geprijsd bij de Verf- en Behangspecialist, zoals de collecties van BN Wallcoverings. Voor enkele tientallen euro’s beschik je al over prachtig behang, met en zonder dessin, in tientallen kleuren. Mooi als basisbehang of wandbekleding in combinatie met duurder dessinbehang, zoals dat van Arte. Elke collectie bevat voordelige en prijziger varianten. Zo kies je eenvoudig het behang uit dat bij jouw interieur én jouw portemonnee past. De Verf- en Behangspecialist biedt voordelig behang aan voor elke ruimte: de woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer.

Voordelig behang bestellen

Als je op zoek bent naar voordelig behang kies je niet voor de meest exclusieve varianten. Toch hoef je met de behang uitverkoop van de Verf- en Behangspecialist geen genoegen te nemen met een saai of karakterloos behang. Ook ons kleurrijke behang met dessin of luxe uni varianten bestel je voordelig bij de Verf- en Behangspecialist. 

Wil je een bijzonder eindresultaat zonder te veel geld uit te geven? Dan kun je ook kiezen voor het aanbrengen van een duurder behang op één wand, en de rest van de wanden te bekleden met een voordelige, bijpassende variant. Of je kiest voor de aantrekkelijk geprijsde muurverf van de Verf- en Behangspecialist. Hiermee geef je de overige wanden van je woon- of slaapkamer eenvoudig een kleur die past bij je exclusieve behang. Kies dan bij voorkeur voor een behang met dessin voor een extra bijzondere look.

Snel geleverd

Het behang uit de behang uitverkoop van de Verf- en Behangspecialist is niet alleen voordelig, je behang wordt ook nog eens snel geleverd. Als je online bestelt kun je je bestelling al binnen 5 tot 10 werkdagen verwachten. Bestel je voor meer dan 100 euro? Dan wordt je behang gratis bezorgd! Zo ben je nog voordeliger uit en geniet je thuis van topkwaliteit behang uit de behang uitverkoop.

Ga op zoek naar jouw behang
Tijd om onze super voordelige shop door te snuffelen! Ga op zoek naar een mooi behang in onze shop. Het is mogelijk om een staal aan te vragen, zodat jij zeker weet dat je behang mooi past in je ruimte. En bij sommige behangen kan je een speciale prijs aanvragen - ga dus vooral lekker behang shoppen!
Bekijk het assortiment
109 resultaten

Sakura Koi Sweets Set

15,26
(incl. BTW)
Aanbieding

Van Gogh Acrylverf primaire mengset | 5 x 40 ml

21,85
19,12
(incl. BTW)
Aanbieding

Ecoline 100 Wit 30ml

4,00
2,82
(incl. BTW)
Aanbieding

Ecoline 801 Goud 30ml

9,10
6,39
(incl. BTW)
Aanbieding

Magpaint Magneetverf 1L

31,95
(incl. BTW)
Aanbieding

Magpaint Magneetverf 5L

127,95
(incl. BTW)
Aanbieding

Ecoline Duotip Basis set 12

52,95
37,55
(incl. BTW)
Aanbieding

Ecoline Duotip set Basis 6

29,35
21,02
(incl. BTW)
Aanbieding