Behang merken

Behang merken

Wie thuis is in de wereld van interieur en styling zal deze namen wel herkennen: KEK Amsterdam, Elitis, Arte en Eijffinger. Het zijn een aantal behang merken die je gegarandeerd aantreft in het assortiment van de Verf- en Behangspecialist. Al deze behang merken bieden je prachtige wandbekleding van zeer hoge kwaliteit. Je kunt rekenen op gebruik van natuurlijke en exclusieve materialen, originele dessins en bijzondere samenwerkingen met ontwerpers uit de architectuur of design. Kortom, als je iets bijzonders op je muur wilt, dan kies je voor een van deze unieke behangmerken in het assortiment van de Verf- en Behangspecialist!

Welke behangmerken zijn er?

Luxe behang is zeer populair, daardoor zijn er in de loop der jaren veel behang merken opgekomen. Maar onder liefhebbers vallen Arte, Elitis, KEK Amsterdam en BN Wallcoverings waarschijnlijk het meeste op. Arte en Elitis maken prachtige luxe wandbekleding met behulp van natuurlijke materialen. BN Wallcoverings biedt ingetogen, zachte dessins en kleuren. KEK Amsterdam springt eruit met uitbundige stillevens en handig cirkelbehang en KitchenWalls PVC behang is geschikt om te gebruiken in de keuken! Elk van deze behang merken biedt een eigen stijl zodat je in elke ruimte geschikte wandbekleding kunt aanbrengen.

Behang combineren

Natuurlijk hoef je niet je hele woning in te richten met behang van één merk. Omdat de Verf- en Behangspecialist meerdere behang merken aanbiedt kun je jouw wandbekleding naar hartenlust combineren. Wat dacht je van exclusief Elitis Eldorado behang in de slaapkamer, BN Wallcoverings Zen behang voor de woonkamer en Hooked On Walls Pip Studio behang voor in de kinderkamer? En met de handige uni wandbekleding van al deze merken kun je zelfs in één ruimte variëren. Of je kiest voor de hoogwaardige muurverf van de Verf- en Behangspecialist.

Eenvoudig online bestellen

De Verf- en Behangspecialist maakt het bestellen en aanbrengen van jouw nieuwe behang extra eenvoudig. Stel nu je nieuwe interieur samen en je ontvangt jouw wandbekleding vaak de volgende dag al. Bestel meteen je toebehoren zoals Perfax behanglijm en accessoires, zodat je je behang professioneel kunt aanbrengen. Heb je tips nodig of wil je meer weten over onze behang merken? Neem dan contact op of kom langs in de showroom in Ermelo!

28 resultaten

Arte Lino- Aspero 40547

169,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Passenger Amazonas 16900

275,00
(incl. BTW)

Elitis Eldorado Belize VP 89014

255,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA43

99,00
(incl. BTW)

Arte Amazone 2 23600

239,00
(incl. BTW)

Arte Amazone 2 23560

189,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3504

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Clarence CR3303

45,00
(incl. BTW)