Behang Hotel Chique

Wil je thuis genieten van behang dat je normaal gesproken in een luxe hotelkamer aantreft? Behangmerk KEK Amsterdam maakt het mogelijk met de collectie Hotel Chique. Verkrijgbaar in negen prachtige kleuren, waarvan je er gegarandeerd een aantal direct aan wilt brengen in jouw slaapkamer. Natuurlijk bestel je dit KEK Amsterdam Hotel Chique behang en andere wandbekleding eenvoudig online bij de Verf- en Behangspecialist.

Kenmerken behang Hotel Chique

De Hotel Chique collectie bestaat uit negen varianten met gemêleerd oppervlak. De subtiele tekening in het behang doet denken aan een beschilderde muur en geeft direct diepte aan je wanden. Door de prettig zachte kleuren is dit behang heel geschikt om op al je muren aan te brengen. Kies voor een neutrale crème- of rozetint of ga voor donker turkoois, goudgeel of groengrijs. Staat prachtig met natuurlijke materialen in je interieur en gaat goed samen met alle soorten hout of metaal. Kortom, met dit behang kun je elk soort slaapkamer een luxe make-over geven.

Kleurkeuze voor chique hotel behang. 

Elke variant uit de Hotel Chique collectie van KEK Amsterdam zorgt voor een andere sfeer in je woon- of slaapkamer. Uiteraard kun je meerdere kleuren combineren, of je kiest ervoor twee wanden te bekleden met KEK Amsterdam Hotel Chique. De overige wanden voorzie je van muurverf of een ander type behang, bijvoorbeeld met dessin. De luxe wandbekleding van Arte is daar bijvoorbeeld zeer geschikt voor. Kies voor een combinatie met Arte Selva of Arte Boracay voor een unieke slaapkamer. Ook behang met goudaccenten doet het goed, zoals Elitis Eldorado of Elitis Parade.

Mooi aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Dit type behang wordt geleverd op een rol van 53 cm breed.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

27 resultaten

KEK Hotel Chique Houston RW-022

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Palermo RW-021

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Sevilla RW-020

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique San Diego RW-019

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Vancouver RW-018

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Porto RW-017

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Orlando RW-016

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique New Orleans RW-015

80,00
(incl. BTW)