Arte Monsoon Facet


Arte Monsoon Facet

Wie kiest voor Arte behang bestelt altijd behang van zeer hoge kwaliteit, met originele vormgeving en natuurlijke materialen. Dat geldt ook voor Arte Monsoon Facet. Dit behang vind je terug in de collectie Arte Monsoon, met volop tropische motieven, metallic accenten en mozaïeken. Arte Monsoon Facet laat grillige vormen zien met metallic glans. Het behang creëert een bijzonder 3D-effect op je muur, terwijl het reliëf en de subtiele glans diepte aan je muur geven zonder dat je wandbekleding gaat overheersen. De ideale keuze als je op zoek bent naar bijzonder, ingetogen behang.

Arte Monsoon Facet: kleuren

Arte Monsoon Facet is verkrijgbaar in zes kleuren. Je kunt kiezen voor crème, lichtgrijs of wit als je een licht en modern interieur wilt creëren met dit behang. Liever een warme tint op de muur? Kies dan voor geel, indigo, donkerbruin of opvallend steenrood. Welke kleur je ook kiest, als het licht op je Arte Monsoon Facet behang valt straalt deze wandbekleding hoe dan ook.

In je interieur

Arte Monsoon Facet biedt je alle luxe van een Arte behang maar laat tegelijkertijd een subtiele indruk achter. Het is de meest ingetogen versie uit de collectie Arte Monsoon. Daardoor is dit behang heel geschikt om op al je wanden aan te brengen. Voor eenheid in je interieur laat je het lijnenspel en de metallic glans terugkomen in je woonaccessoires of woontextiel. Een combinatie met een groot bloempatroon of tropische planten doet het ook goed.

Vinylbehang inlijmen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige, vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België