Arte Escher behang

Behangleveranciers maken het op allerlei manieren mogelijk binnenshuis van kunst te genieten via je eigen behang. Denk aan de collectie Van Gogh en Van Gogh 2 van behangmerk Eijffinger, of de prachtige Arte behangrollen die de collectie Arte M.C. Escher vormen. Deze laten het werk van tekenaar M.C. Escher in volle glorie zien. Je hebt keuze uit 52 geweldige varianten Escher behang met herkenbare en minder herkenbare voorstellingen. Met Escher behang geef je elke ruimte een verrassend artistiek effect. Ideaal voor liefhebbers van kunst en originele wandbekleding.

Geometrisch Arte Escher behang

Als je kiest voor de zich steeds herhalende voorstellingen van M.C. Escher, zoals de vissen of vogels, haal je prachtig gestileerd behang in huis. De collectie bestaat overwegend uit pastelkleuren maar biedt liefhebbers van kleur en harde lijnen ook genoeg opties. Houd je van een jaren-zestig-look? Kies dan voor het Arte M.C. Escher Cube behang of Arte M.C. Escher Little Cube. Eén ding is zeker: met Arte M.C. Escher behang blijf je naar je muur kijken, dag na dag.

Figuratief Arte Escher behang

De figuratieve voorstellingen uit de Arte Escher collectie zijn waarschijnlijk heel herkenbaar als je bekend bent met het werk van M.C. Escher. Arte maakt het mogelijk zijn bekende ‘Drawing Hands’ of ‘Up and Down’ op je muur aan te brengen. Deze staan geweldig op een muur die echt op mag vallen, zoals de muur achter je bed in de slaapkamer of een grote, hoge wand in je woonkamer. Ook geschikt om een ontvangstruimte mee aan te kleden. Streef je naar een oogverblindend resultaat? Kies dan voor het Arte M.C. Escher Three Worlds paneel. Dit paneel is maar liefst zeven meter lang en geeft drie werelden weer die naadloos in elkaar over lopen, in een prachtige mintgroene kleur.

Professioneel behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

0 resultaten