Arte behang groen

Bekijk alle groene behangen van Arte bij Verf & Behang Specialist. 

63 resultaten

Arte Intrigue Feuillage 10501

269,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA23

109,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA24

109,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA44

99,00
(incl. BTW)

Arte Amazone 2 23509

139,00
(incl. BTW)

Arte Joy Puzzle of Passion JOY31

29,00
(incl. BTW)

Arte Joy Join the Dots JOY47

29,00
(incl. BTW)

Arte Missoni Home 04- Iconic Shades 10392

389,00
(incl. BTW)

De mooiste groene Arte behangrollen

Arte is één van onze favoriete behangmerken. Daarom bieden we een volledig assortiment aan Arte behang aan. Arte heeft ontzettend veel mooie groene behangen voor je muur. Bekijk op deze pagina ons huidige assortiment aan groen Arte behang. 

Of je nu gaat voor grof en excentriek of een kalm, effen behang, er zit altijd wel een Arte behang bij dat jouw woning zal opfleuren. Arte behangrollen worden gekenmerkt door originele dessins en hoogwaardige kwaliteit. Als je op zoek bent naar prachtig behang voor de woon- of slaapkamer, zijn de groene Arte behangrollen een zeer goede keuze!

Groene Arte behangrollen voor een kleurrijke woning

Als je je woning wilt voorzien van kleur doe je dat eenvoudig met behang van Arte. Neem bijvoorbeeld de collecties Avalon, Expedition of Curiosa. Hiermee behang je bijvoorbeeld één wand van je woon- of slaapkamer met een prachtig, opvallend dessin. Laat flamingo’s tot leven komen in een tropisch regenwoud, of val elke avond in slaap tussen Japanse kraanvogels. 

Houd je van kleur maar niet van figuratieve afbeeldingen? Dan kun je ook volop kiezen uit geometrische vormen met Arte behangrollen uit de collectie Focus of Atelier. Alle dessins zijn bovendien in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Groen effen behang

Naast de vrolijke dessins van Arte bieden wij ook een aantal soorten effen of bijna effen behang van Arte aan. Deze zijn uitstekend te combineren met een druk, kleurrijk dessin of met een geverfde wand. Neem bijvoorbeeld Arte Le Corbusier. Dit behang verrast met een kleine ‘dot’ en is heel geschikt voor thuis of op kantoor. Het geeft jouw ruimte een rustige uitstraling zonder te gaan vervelen.

Wil je onze Arte collectie met eigen ogen zien? Bezoek dan onze showroom in Ermelo!

Het belang van goede tools

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.