Zwart-wit behang van Arte, Hooked on Walls en Eijffinger

Er zijn tal van kleurrijke behangcollecties verkrijgbaar, maar niet iedereen houdt van uitgesproken kleur op de muur. Kies je in plaats van kleur liever voor zwart wit behang? Ook dan heb je ruime keuze bij de Verf- en Behangspecialist. Je bestelt echt designbehang eenvoudig en voordelig online. Kies uit topmerken zoals Arte, BN Wallcoverings, Elitis, Eijffinger of KEK Amsterdam en richt je interieur in met hoogwaardig zwart wit behang. De perfecte basis voor een moderne inrichting bij jou thuis.

Designbehang

Behangmerk Arte heeft de afgelopen jaren regelmatig samengewerkt met bekende ontwerpers. Dat heeft prachtig zwart wit behang opgeleverd, zoals Arte Materials Wallpaper by Piet Hein Eek, met mooie marmer dessins. Ook Arte Black & White Edition Daim biedt ruime keuze als je op zoek bent naar zwart of wit behang. Deze wandbekleding laat een embossed effect zien en is zowel geschikt voor een modern als klassiek interieur. Ten slotte kun je kiezen voor Arte Remixed Wallpaper by Arthur Slenk. Hiermee haal je sfeervol en exclusief behang in huis dat de toon zet in jouw interieur.

Met dessin

De naam verraadt het niet, maar ook in de collectie Arte Rainbows vind je ook mooi zwart wit behang. Kies voor Arte Rainbows RAA204 voor een uniek gedessineerd zwart met wit behang. Arte Oculaire biedt ook meer dan genoeg opties voor liefhebbers van zwart en wit. Je combineert deze behangsoorten eenvoudig met unibehang in wit of crème voor een uitgebalanceerd geheel in huis. Breng gedessineerd behang bijvoorbeeld aan op de wand achter je bed of op één wand in de woonkamer.

KEK Amsterdam behang

Ten slotte kun je ook kiezen voor diverse varianten KEK Amsterdam behang als je op zoek bent naar een uitbundig behang in zwart met wit. Kies voor grote bloemen, landschappen of wolken met de Engraved collecties van KEK Amsterdam. Ook verkrijgbaar in stijlvol cirkelbehang, eenvoudig aan te brengen op je muur. Hiermee maak je van een saaie muur direct een opvallende wand.

19 resultaten

Arte Materials Wallp. By Piet Hein Eek Muurb PHM-40A

209,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23320

159,00
(incl. BTW)

Arte Materials Wallp. By Piet Hein Eek Muurb PHM-44

209,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23345

159,00
(incl. BTW)

Arte Materials Wallp. By Piet Hein Eek Muurb PHM-53

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-03

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-04

209,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23365

159,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Oud roze behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties oud roze behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw oud roze behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Abstract behang van Arte, Eijffinger en Hooked on Walls

Wie van abstracte patronen en figuren houdt heeft ontzettend veel keuze in behang abstract. Elk behangmerk heeft wel een of meerdere collecties uitgebracht waarin abstracte, geometrische patronen centraal staa