Zwart-wit behang

Er zijn tal van kleurrijke behangcollecties verkrijgbaar, maar niet iedereen houdt van uitgesproken kleur op de muur. Kies je in plaats van kleur liever voor zwart wit behang? Ook dan heb je ruime keuze bij de Verf- en Behangspecialist. Je bestelt echt designbehang eenvoudig en voordelig online. Kies uit topmerken zoals Arte, BN Wallcoverings, Elitis, Eijffinger of KEK Amsterdam en richt je interieur in met hoogwaardig zwart wit behang. De perfecte basis voor een moderne inrichting bij jou thuis.

Designbehang

Behangmerk Arte heeft de afgelopen jaren regelmatig samengewerkt met bekende ontwerpers. Dat heeft prachtig zwart wit behang opgeleverd, zoals Arte Materials Wallpaper by Piet Hein Eek, met mooie marmer dessins. Ook Arte Black & White Edition Daim biedt ruime keuze als je op zoek bent naar zwart of wit behang. Deze wandbekleding laat een embossed effect zien en is zowel geschikt voor een modern als klassiek interieur. Ten slotte kun je kiezen voor Arte Remixed Wallpaper by Arthur Slenk. Hiermee haal je sfeervol en exclusief behang in huis dat de toon zet in jouw interieur.

Met dessin

De naam verraadt het niet, maar ook in de collectie Arte Rainbows vind je ook mooi zwart wit behang. Kies voor Arte Rainbows RAA204 voor een uniek gedessineerd zwart met wit behang. Arte Oculaire biedt ook meer dan genoeg opties voor liefhebbers van zwart en wit. Je combineert deze behangsoorten eenvoudig met unibehang in wit of crème voor een uitgebalanceerd geheel in huis. Breng gedessineerd behang bijvoorbeeld aan op de wand achter je bed of op één wand in de woonkamer.

KEK Amsterdam behang

Ten slotte kun je ook kiezen voor diverse varianten KEK Amsterdam behang als je op zoek bent naar een uitbundig behang in zwart met wit. Kies voor grote bloemen, landschappen of wolken met de Engraved collecties van KEK Amsterdam. Ook verkrijgbaar in stijlvol cirkelbehang, eenvoudig aan te brengen op je muur. Hiermee maak je van een saaie muur direct een opvallende wand.

20 resultaten

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 14106

199,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-08

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-04

209,00
(incl. BTW)

Arte Remixed, Wallpaper By Arthur Slenk, REM-03

209,00
(incl. BTW)

Arte Rainbows RAA204

149,00
(incl. BTW)

Arte Oculaire Combine 80650

159,00
(incl. BTW)

Arte Oculaire Insignia 80551

159,00
(incl. BTW)

Arte Oculaire Metric 80501

179,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Koopmans Verf heeft nieuwe etiketten

Koopmans, bekend van onder andere Perkoleum en Ecoleum heeft alle producten van nieuwe etiketten voorzien. De blikken hebben een nieuw jasje maar wat erin zit is nog steeds de vertrouwde kwaliteit met zuivere lijnolie!

Bescherm buitenhout snel en eenvoudig met een crème!

Geef zelf je mooie nieuwe buitenverblijf een prachtige vergrijsde look en wees verzekerd van de beste bescherming. Met de revolutionaire en volledig ecologische Rubio Woodcream behaal je in no-time een professioneel resultaat bij een minimale inspanning.