Bescherm buitenhout snel en eenvoudig met een crème!

Momenteel worden constructies en betimmeringen van hout zeer veel toegepast. De natuurlijke uitstraling van authentieke bouwmaterialen zoals Douglas en Lariks is bij velen zeer geliefd. Al die veranda's, tuinhuizen en thuiswerkkamers verdienen de beste bescherming. Om op een makkelijke manier het hout zelf perfect te behandelen heeft Rubio een wasemulsie ontwikkeld die ideaal is voor een instant vergrijsde look of naturelle afwerking.

Prachtig vergrijsd hout met een unieke parelende bescherming

Dankzij de crème-structuur is Rubio Woodcream gemakkelijk aan te brengen op verticale oppervlakken. Woodcream kan aangebracht worden als een verf, die door de hoge viscositeit niet drupt. Het hout is beschermd tegen indringend vocht en UV-straling uit het zonlicht. Schimmel en algen krijgen door het waterafstotende en vochtregulerende karakter geen kans!

Het hout is voor lange tijd beschermd. Een behandeling van 1 tot 2 lagen geeft een bescherming van zo’n tien jaar op verticaal hout. Vanaf het vijfde jaar wordt het parelende effect minder en kan er eenvoudig een nieuw laagje worden aangebracht. Schuren is dan niet noodzakelijk, goed ontvetten is voldoende.

Eigenschappen

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • 100% ecologisch
  • Waterafstotend
  • Ademend
  • Vochtregulerend
  • Zelfreinigend

Ontdek de Woodcream producten en ga ermee aan de slag!


Meer inspiratie

Flamingo behang van Arte en KEK Amsterdam

Met flamingo behang richt je je hal, woonkamer of slaapkamer op een vrolijke wijze in. Hiermee krijg je absoluut een glimlach op je gezicht. Lees hier alles over de soorten flamingo behang! 

Oud roze behang

Wij bieden je diverse collecties oud roze behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw oud roze behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.