Symbolen behang van Arte en Elitis

Met symbolen behang geef je je ruimte een mysterieuze en interessante look. Een stuk spannender dan unibehang maar zo ingetogen als jij wilt. De herhalende patronen geven je wand een prettige aanblik. Kies voor felle kleuren als je een unieke wand wilt of ga juist voor rustige, natuurlijke tinten als je je muren kalm wilt houden. Met symbolen behang kun je kortom alle kanten op. De Verf- en Behangspecialist biedt diverse soorten symbolen behang aan van verschillende merken, in elke prijsklasse en elke stijl. Bestel eenvoudig online en krijg je bestelling gratis verzonden bij een besteding vanaf 100 euro.

Arte en Elitis symbolen behang

Ook behangmerk Arte heeft diverse varianten symbolen behang uitgebracht, met de diepe kleuren en hoge kwaliteit die je van Arte gewend bent. Kies bijvoorbeeld voor Arte Missoni Home 02 met Oosterse karakters of ga voor Arte Double Face, met een scala aan alledaagse gebruiksvoorwerpen op een witte achtergrond. Hiermee maak je elke ruimte uniek en interessant. Leuk voor in de kinderkamer of de studeerkamer! Ook topmerk Elitis heeft een collectie die je wellicht aanspreekt als je op zoek bent naar symbolen behang: Elitis Parade. Met Elitis Parade Dolce breng je sierlijke en klassieke symbolen aan op je muur waardoor je woon- of slaapkamer direct een romantische sfeer krijgt.

Wandbekleding aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

77 resultaten

Elitis Parade Dolce VP 84301

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Dolce VP 84303

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Moko VP 84506

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Moko VP 84507

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Luna VP 84701

957,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Bazaar VP 84801

957,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Nacres VP 64020

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade Nacres VP 64022

332,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Paars behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties paars behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw paarse behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls eenvoudig online.

Marmer behang van KEK Amsterdam

Wil je wel die marmer look in huis halen zonder kostbaar marmer te hoeven kopen en plaatsen? Marmer behang is de ideale oplossing! Hiermee creëer je snel een luxe en exclusieve look in elke ruimte.