Sfeervol behang landschap van KEK Amsterdam, Arte, Eijffinger en Hooked on Walls

Sfeervol behang landschap

Dessinbehang brengt direct sfeer in huis, vooral als je kiest voor behang met daarop een groot landschap afgebeeld. Diverse behangmerken hebben in de loop der jaren prachtig behang landschap ontworpen. Natuurlijk vind je behang landschap bij de Verf- en Behangspecialist, van topmerken als Arte, KEK Amsterdam en BN Wallcoverings! Bestel eenvoudig online en ontvang je bestelling al binnen 1 tot 2 dagen. Wij verzenden je wandbekleding altijd gratis bij besteding vanaf 100 euro.

KEK Amsterdam behang

KEK Amsterdam heeft verreweg de meeste behangcollecties uitgebracht waarop landschappen te vinden zijn. Met KEK Amsterdam Golden Age Landscapes haal je direct prachtige, levensechte landschappen in huis die door de oude meesters zijn vastgelegd. Met KEK Amsterdam Tropical Landscapes haal je minstens zulk mooi behang in huis, met mysterieuze tropische voorstellingen van toekans en andere paradijsvogels. Een meer ingetogen versie van behang landschap vind je in de zwart-wit varianten uit deze collectie. Unieke wandbekleding waarmee je direct een statement maakt.

BN Wallcoverings en Arte behang

Behang met mooie landschappen erop afgebeeld is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Wie op zoek is naar een artistieke en kleurrijke variant mag de collectie Van Gogh en Van Gogh 2 van BN Wallcoverings zeker niet overslaan. Deze verzameling laat de mooiste schilderijen van Vincent Van Gogh terugkomen op jouw muur, inclusief een paar prachtige landschappen. Combineer met unibehang of bijpassende muurverf voor een knallend resultaat. Ook behangmerk Arte biedt je mooie, dromerige landschappen met de collectie Arte Design Lux. Kies voor een tropisch doorkijkje met Hooked on Walls Blooming of ga voor verrassend behang landschap uit de collectie Arte M.C. Escher, met de unieke tekeningen van Escher. Wil je echt uitpakken? Dan bestel je Arte M.C. Escher Up and Down of Arte M.C. Escher Three Worlds 23180.

Onze medewerkers geven je graag advies over het aanbrengen en combineren met gedessineerd behang zoals dit behang landschap. Neem contact op voor informatie en advies of kom eens langs in onze showroom in Ermelo!

Langdurig mooi resultaat

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

6 resultaten

KEK Golden Age Landscapes I 8 sheets WP-388

320,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Les Songes Toscans 97520

2.699,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Landscapes II 8 sheets WP-389

320,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Landscapes III 6 sheets WP-386

240,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Le Jardin Mystique 97550

2.499,00
(incl. BTW)

Eijffinger Oasis 317406

275,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Lichtblauw behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties lichtblauw behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw lichtblauwe behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Donkerblauw behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties donkerblauw behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw donkerblauwe behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.