Rood behang

Arte Curiosa/Figura Puro 27016

129,00
(incl. BTW)

Arte Curiosa/Figura Puro 27016

129,00
(incl. BTW)

Arte Flamant Les Mineraux 50015

129,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Cherry Forever FP1131

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper FP1103 (High Gloss Metal Foil)

269,00
(incl. BTW)

Arte Ulf Moritz Geometric 16421

129,00
(incl. BTW)

Arte Missoni Home 02 10100

140,00
(incl. BTW)

Arte Missoni Home 02 10120

140,00
(incl. BTW)

Arte Missoni Home 02 10140

140,00
(incl. BTW)

Rood behang van Arte

De kleur rood staat voor vuur en passie, kracht en liefde. Zin in een rode wand in jouw inrichting? Dan heeft behangmerk Arte een aantal stijlvolle opties voor je. Neem Arte Missoni Home 02, met eendiverse felrode varianten. Ga voor dieprood met Arte M.C. Escher of maak je inrichting tropisch en fleurig met Arte Curiosa. Liever meer eigentijds rood behang? Dan heb je nog meer keuze:

Nog meer rood vind je in de collecties Arte Les Cuirs, Arte Insolence en Arte Artisan. Welke je ook kiest, jouw rode Arte behang verveelt nooit!

Rood behang van Elitis

Nog meer intrigerend rood? Dat tref je aan in de collecties van Frans behangmerk Elitis. Neem Elitis Cuirs Leathers, met een exclusief dessin op leerlook behang. Elitis Indomptee vachtbehang is ook verkrijgbaar in diverse rode varianten, en hetzelfde geldt voor Elitis Panama. Dit is een rustiek en toch kleurrijk behang voor je woonkamer, slaapkamer of hal. Dit rood maakt een onuitwisbare indruk op je, elke dag weer.

Rood behang van Eijffinger

Hoewel de tint rood niet al te vaak voorkomt in collecties van Eijffinger, vind je toch enkele varianten rood behang van Eijffinger bij de Verf- en Behangspecialist. Zo richt je je kinderkamer in met mooi rood behang uit de collecties Eijffinger Mini Me of Eijffinger Pip Studio 5. Denk daarbij niet aan felrood, maar eerder aan subtiele kleuren als oudroze en steenrood.

Rood behang van Hooked On Walls

Wie fleurig en eclectisch rood zoekt heeft genoeg aan het behang van Hooked On Walls. Neem het rode dessinbehang uit de collectie Hooked On Walls Bohème. Ook Hooked On Walls Blooming, Cocon en Hooked On Walls Exotique bieden je de mogelijkheid rood op een mooie manier te verwerken in je interieur. Combineer met wit of zachtroze behang voor een zeer romantisch effect, zo gaat rood behang niet overheersen. Meer weten over rood behang van Hooked on Walls of andere topmerken? Bekijk ons complete assortiment online en bestel vandaag nog. Bij besteding van meer dan €100 verzenden wij jouw bestelling bovendien gratis naar adressen in Nederland en België.


Meer inspiratie