Rood behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

46 resultaten

Arte Alaya Katan Silk 11527

239,00
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Doodleedo 220814

64,95
(incl. BTW)

Arte Flamant Les Mineraux 50015

149,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper Cherry Forever FP1131

189,00
(incl. BTW)

Arte Flavor Paper FP1103 (High Gloss Metal Foil)

269,00
(incl. BTW)

Arte Curiosa/Figura Puro 27016

129,00
(incl. BTW)

Arte Essentials Costura Gabarit Pimento Blush 57563

149,00
(incl. BTW)

Elitis Flower Power TP 300 03

211,00
(incl. BTW)

Rood behang van Arte

De kleur rood staat voor vuur en passie, kracht en liefde. Zin in een rode wand in jouw inrichting? Dan heeft behangmerk Arte een aantal stijlvolle opties voor je. Neem Arte Missoni Home 02, met eendiverse felrode varianten. Ga voor dieprood met Arte M.C. Escher of maak je inrichting tropisch en fleurig met Arte Curiosa. Liever meer eigentijds rood behang? Dan heb je nog meer keuze:

Nog meer rood vind je in de collecties Arte Les Cuirs, Arte Insolence en Arte Artisan. Welke je ook kiest, jouw rode Arte behang verveelt nooit!

Rood behang van Elitis

Nog meer intrigerend rood? Dat tref je aan in de collecties van Frans behangmerk Elitis. Neem Elitis Cuirs Leathers, met een exclusief dessin op leerlook behang. Elitis Indomptee vachtbehang is ook verkrijgbaar in diverse rode varianten, en hetzelfde geldt voor Elitis Panama. Dit is een rustiek en toch kleurrijk behang voor je woonkamer, slaapkamer of hal. Dit rood maakt een onuitwisbare indruk op je, elke dag weer.

Rood behang van Eijffinger

Hoewel de tint rood niet al te vaak voorkomt in collecties van Eijffinger, vind je toch enkele varianten rood behang van Eijffinger bij de Verf- en Behangspecialist. Zo richt je je kinderkamer in met mooi rood behang uit de collecties Eijffinger Mini Me of Eijffinger Pip Studio 5. Denk daarbij niet aan felrood, maar eerder aan subtiele kleuren als oudroze en steenrood.

Rood behang van Hooked On Walls

Wie fleurig en eclectisch rood zoekt heeft genoeg aan het behang van Hooked On Walls. Neem het rode dessinbehang uit de collectie Hooked On Walls Bohème. Ook Hooked On Walls Blooming, Cocon en Hooked On Walls Exotique bieden je de mogelijkheid rood op een mooie manier te verwerken in je interieur. Combineer met wit of zachtroze behang voor een zeer romantisch effect, zo gaat rood behang niet overheersen. Meer weten over rood behang van Hooked on Walls of andere topmerken? Bekijk ons complete assortiment online en bestel vandaag nog. Bij besteding van meer dan €100 verzenden wij jouw bestelling bovendien gratis naar adressen in Nederland en België.


Meer inspiratie

Behang met een dierenprint van Arte en BN Wallcoverings

Dierenprints kun je heel goed gebruiken om stijlvol in te richten. Dat doe je door te kiezen voor hoogwaardige wandbekleding van de Verf- en Behangspecialist, maar ook door slim te combineren. Lees hier meer over ons behang met dierenprint!

Turquoise behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties turquoise behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw turquoise behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.