Kleurrijk behang om variatie in je huis aan te brengen

Je wandbekleding bepaalt voor een groot deel de sfeer van je huis. Veel mensen kiezen voor een neutraal unibehang, maar waarom zou je dat in elke ruimte doen? Kies eens voor kleurrijk behang! Zo breng je variatie aan in je huis. Mooi kleurrijk behang voor de hal, de slaapkamer of de kinderkamer bestel je eenvoudig bij de Verf- en Behangspecialist. Vind jouw behang gewoon online en kies uit topmerken als Arte, BN Wallcoverings, Eijffinger, Elitis en nog veel meer. 

Keuze in kleurrijk behang

Iedereen heeft een ander idee bij kleurrijk behang. Tropisch kleurrijk behang bijvoorbeeld, met prachtige paradijsvogels? Dan kies je voor Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals, Arte Expedition of voor Arte Avalon. Wil je liever kleurrijk geometrisch behang? Dan kies je voor Arte Atelier of Arte Vogue. Ook Arte Artisan, Arte Paleo en Arte Vanquard bieden volop kleurrijke dessins voor thuis. Dat geldt ook voor de collectie Hooked On Walls Missoni Home, met frisse tinten en verrassende kleurcombinaties.

Ook behangmerk Elitis biedt kleurrijke dessins, zoals Elitis Eldorado, Elitis Indomptée vachtbehang of Elitis Big Anguille. Met deze luxe merken creëer je direct een exclusieve, kleurrijke sfeer in huis. Ideaal voor het inrichten van een mysterieuze en stijlvolle slaapkamer.

Fleurig behang voor de kinderkamer

Zoek je kleurrijk behang voor de kinderkamer? Ook dan biedt de Verf- en Behangspecialist meer dan genoeg keuze. Kies voor het populaire Pip Studio behang in tientallen kleuren, met kleurrijke bloemen. Of ga voor Eijffinger Mini Me! BN Wallcoverings Van Gogh bevat ook prachtige dessins met werken van Van Gogh.

Behangen met het juiste gereedschap

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

12 resultaten

Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals MO2071 Raven

159,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23354

199,00
(incl. BTW)

Arte Gitane Emperador Spring Bouquet 49500

169,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Maya Tribu 22801

119,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Java 72010

129,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Lemuria 60602

119,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Botanical 19730

99,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Caribbean Moorea 27213

109,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Blauw behang

Wij bieden je diverse collecties blauw behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw blauwe behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls eenvoudig online.

Flamingo behang van Arte en KEK Amsterdam

Met flamingo behang richt je je hal, woonkamer of slaapkamer op een vrolijke wijze in. Hiermee krijg je absoluut een glimlach op je gezicht. Lees hier alles over de soorten flamingo behang!