Ga voor bijzonder behang van KEK Amsterdam!

Met KEK Amsterdam behang haal je écht bijzondere wandbekleding in huis. Houd je van romantische, uitgesproken Hollandse taferelen? Dan is dit behang echt iets voor jou. Je hebt keuze uit verschillende collecties met landschappen in kleur of zwart-wit, levensgrote bloemen en planten of uitgestrekte wolkenluchten. En je bestelt ook uniek rond KEK Amsterdam behang. Met dit cirkelbehang fleur je je wanden direct op. Bestel je vandaag voor 15:00 uur? Dan heb je je nieuwe wandbekleding vaak de volgende dag al in huis.

Oude meesters

KEK Amsterdam haalt veel inspiratie uit de oude meesters, de schilders die we allemaal wel kennen: Rembrandt en Vermeer. Wil je een levensgroot stilleven aan de muur met uitbundige bloemen? Dan is KEK Amsterdam Golden Age Flowers iets voor jou. Daarnaast kun je kiezen voor Golden Age Landschapes, met prachtige landschappen die je aantreft in het Rijksmuseum. Beide collecties KEK Amsterdam behang zijn ook verkrijgbaar als cirkelbehang. De meest dromerige variant vind je in Golden Age Clouds, met eindeloze wolkenluchten in diverse tinten.

Zwart-wit behang

Wil je genieten van levensgrote afbeeldingen op de muur, maar past een kleurexplosie niet in je interieur? Kies dan voor de collecties Engraved Flowers, Engraved Landscapes of Engraved Clouds. Je haalt dan de mooie grote dessins van KEK Amsterdam behang in huis, maar dan in zwart-, wit- en grijstinten. Tip: Royal Blue Flowers is een mooi alternatief als je van Delfts Blauw houdt!

Professioneel gereedschap

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

12 resultaten

KEK Engraved Clouds 6 sheets WP-635

240,00
(incl. BTW)

KEK Royal Blue Flowers I 8 sheets WP-223

320,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Clouds 8 sheets WP-650

320,00
(incl. BTW)

KEK Panel XL Royal blue flowers BP-044

220,00
(incl. BTW)

KEK Panel Engraved Flowers PA-013

140,00
(incl. BTW)

KEK Panel Engraved flowers PA-034

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Engraved flowers PA-038

130,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Flowers I 8 sheets WP-335

320,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Paars behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties paars behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw paarse behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls eenvoudig online.

Ga voor Croco behang van Elitis en Eijffinger!

Behang met een krokodillen look, mega stoer en stijlvol. Croco behang heeft een mooie glans over zich heen, waardoor het een chique uitstraling geeft. Ontdek het Croco behang van De Verf & Behang Specialist.