Boerderij behang van Pip Studio 5, Arte en Eijffinger

Vrolijk boerderij behang

Boerderijdieren doen het altijd goed bij de allerkleinsten: koeien, biggetjes, kippen en geitjes zijn herkenbaar en vrolijk. Ben je op zoek naar mooi behang voor je kinderkamer? Dan is boerderij behang een prima keuze. Bij de Verf- en Behangspecialist vind je prachtig behang voor in de kinderkamer, voor jongens en meisjes van alle leeftijden. En is boerderij behang toch niet wat je zoekt? Dan bieden we nog veel meer opties aan die jouw kinderkamer laten stralen.

Boerderij behang: schaapjes tellen

Als je op zoekt bent naar boerderij behang of ander vrolijk kinderbehang biedt de Verf- en Behangspecialist je volop keuze. Kies bijvoorbeeld voor kleurrijk Pip Studio 5 Behang of ga voor de felgekleurde flamingo’s uit de collectie Arte Avalon. Beide zijn heel geschikt voor het inrichten van een romantische meisjeskamer. Ook Eijffinger heeft prachtig behang voor de kinderkamer gemaakt. Met Eijffinger Mini Me breng je gedessineerd behang in ingetogen kleuren aan die grote zeedieren op je muur laten zien. Leuk voor de babykamer, in combinatie met zachte kleuren en materialen. Of kies voor de zebraprint uit de collectie Eijffinger Skin, voor een stoere junglekamer!

Behang voor de kinderkamer

Een kinderkamer vraagt om vrolijk en speels behang. Zoek je wandbekleding met een vleugje humor? Kies dan voor Arte Double Face Wallpaper. Deze collectie laat een keur aan blauwtinten zien en biedt je zelfs de mogelijkheid om twee verbaasde grote ogen op de muur aan te brengen! Staat mooi met neutraal behang in blauw- of wittinten. Van boederij behang tot pastelkleurig kinderbehang en bijpassende uni wandbekleding, je vindt het bij de Verf- en Behangspecialist.

Lang plezier van je behang

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

120 resultaten

Eijffinger Mini Me 399000

69,95
(incl. BTW)

Eijffinger Skin - 300510

79,94
(incl. BTW)

Eijffinger Mini Me 399001

69,95
(incl. BTW)

Eijffinger Skin - 300512

79,94
(incl. BTW)

Eijffinger Mini Me 399002

69,95
(incl. BTW)

Eijffinger Skin - 300513

79,94
(incl. BTW)

Eijffinger Mini Me 399003

69,95
(incl. BTW)

Eijffinger Skin - 300514

79,94
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Behang brocante stijl van Arte, Eijffinger en Hooked on Walls

Met behang brocante stijl geef je je ruimte een romantische look die uitstekend past bij je antieke meubels en brocante-vondsten. De Verf- en Behangspecialist heeft een groot aantal behangcollecties in het assortiment die precies passen bij je brocante inrichting.

Turquoise behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties turquoise behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw turquoise behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.