Behang voor de keuken van KitchenWalls

Behang in de keuken, kan dat?

Zeker! Met het speciale behang van KitchenWalls breng je zorgeloos behang aan boven je aanrechtblad. KitchenWalls behang is behang voor keuken: brandwerend, hittebestendig en vochtwerend. Je neemt het gemakkelijk af met een natte doek zodat je keuken er altijd vlekkeloos uitziet. En met de tientallen kleurrijke dessins is het maar wat lastig om dit behang voor keuken te weerstaan!

KitchenWalls behang

Elk behang van KitchenWalls is geschikt om in je keuken aan te brengen. Het PVC-behang is waterdicht, hittebestendig en brandvertragend. Het is zelfs herbruikbaar en geschikt om projectmatig toe te passen. Je behang wordt geleverd in een afmeting van 300 x 60 cm en past daardoor uitstekend boven het aanrechtblad. Je behang voor keuken van KitchenWalls is bestand tegen een stootje. Je kunt dus met een gerust hart koken, bakken en afwassen in je keuken.

Gedessineerd behang voor keuken

Is behang voor keuken saai? Niet als het aan KitchenWalls ligt! Je bestelt je keukenbehang in tegelpatronen, met grappige dessins van etenswaren, met moderne symbolen of landelijke figuren. Met KitchenWalls behang voor keuken creëer je net zo eenvoudig een moderne als rustieke keuken. Wil je je keuken opknappen maar niet meteen een nieuwe keuken plaatsen? Dan zorgt dit keukenbehang ervoor dat je keuken er weer als nieuw uitziet zonder te hoeven investeren.

Heb je zin in een ander patroon? Dan verwijder je je KitchenWalls behang gewoon en vervang je het door een ander dessin. Zo simpel is het!

PVC-behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

14 resultaten

KitchenWalls Portugal 1401 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Shelf 1404 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Concrete 1408 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Apple 1411 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Flower 1414 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Dutch 1419 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Plus 1423 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Spain 1426 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Turquoise behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties turquoise behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw turquoise behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Luxe leren behang van Arte, Elitis, Hooked on Walls en Eijffinger

Wij bieden je diverse collecties luxe leren behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw luxe leren behang van Arte, Elitis en Eijffinger eenvoudig online.