Behang brocante stijl van Arte, Eijffinger en Hooked on Walls

Met behang brocante stijl geef je je ruimte een romantische look die uitstekend past bij je antieke meubels en brocante-vondsten. De Verf- en Behangspecialist heeft een groot aantal behangcollecties in het assortiment die precies passen bij je brocante inrichting. Wil je voordelig brocante behang bestellen dat van hoge kwaliteit is? Laat je dan verrassen door de lage prijzen en ruime keuze bij de Verf- en Behangspecialist. Je bestelt je wandbekleding eenvoudig online en je ontvangt je bestelling al binnen 5 tot 10 werkdagen!

Keuze in Arte behang brocante stijl

Arte Signature Scent is een goed voorbeeld van prachtig brocante behang. Dit behang bestel je in zes prachtige kleuren. Vergelijkbaar is Arte Rhapsody, ook kleurrijk en delicaat, met stijlvolle zich herhalende dessins in diepe kleuren. Wie modern en klassiek met elkaar wil combineren kan ook kiezen voor de collectie Arte Eclipse. In deze collectie vind je ‘embossed’ behang in moderne en klassieke varianten. De klassieke versie staat uitstekend in een interieur waar je brocante behang in aan wilt brengen. Romantiek tref je ook aan in de collectie Arte Flamant, met Engelse rozen op een crèmekleurige of pastelblauwe achtergrond.

KEK Amsterdam brocante behang

Met KEK Amsterdam kun je ook prachtig brocante behang aan je inrichting toevoegen. Kies voor idyllisch landschap behang of behang met wolken, voor een dromerig effect. De collecties Golden Age Flowers, Golden Age Clouds en Golden Age Landscapes vormen de ideale achtergrond voor al je brocante meubels en voorwerpen. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, zodat je je brocante inrichting precies vormgeeft zoals jij dat wilt. Toch liever een ingetogen variant? Kies dan voor de versies in zwart-wit. Hiermee geniet je van de levensgrote afbeeldingen uit deze collectie zonder dat je wandbekleding gaat overheersen.

Lang plezier van het eindresultaat

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

8 resultaten

Arte Signature Scent 24530

169,00
(incl. BTW)

Eijffinger Bisou de MME Pitou 365100

200,00
(incl. BTW)

Arte Flamant Les Mineraux 50151

219,00
(incl. BTW)

Eijffinger Chambord 361001

62,96
(incl. BTW)

Eijffinger Charm 331212

56,95
(incl. BTW)

Eijffinger Bisou de MME Pitou 365022

59,96
(incl. BTW)

Hooked on Walls Botanical 19723

99,00
(incl. BTW)

Eijffinger Chambord 361130

50,95
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Ben jij bekend met een Koloniale interieurstijl?

We hebben allemaal wel gehoord van een industrieel interieur of een modern interieur, maar ken je de koloniale interieurstijl al? Lees snel verder. 

Behang met vogels van Arte, Hooked on Walls en Eijffinger

Bij De Verf & Behang Specialist vind je behang met diverse dessins en prints. Je geeft je interieur een boost met ons behang met vogels. Dit geeft een natuurlijke look en brengt gelijk veel sfeer in huis. Benieuwd? Neem een kijkje.