Akoestisch behang

Naast kleur, warmte en sfeer is ook de akoestiek van groot belang in huis. Een lege woning klinkt doorgaans erg hol. Dat is niet prettig. Je kunt de akoestiek in huis prettiger maken door voldoende meubels neer te zetten en textiel te gebruiken. Gordijnen en stoffen meubels, tapijten en kussens verbeteren de akoestiek vaak enorm. Daarnaast kun je gebruik maken van akoestisch behang. Dit behang beschikt over reliëf waardoor geluid gedempt wordt. Je vindt prachtig akoestisch behang van Arte, net als ander oogstrelend behang, gewoon in het assortiment van de Verf- en Behangspecialist.

Arte Intrigue

Met een bijzondere productiemethode heeft behangmerk Arte een collectie gemaakt die geluiddempend werkt: Arte Intrigue. Dit akoestisch behang is verkrijgbaar in drie varianten, in diverse kleuren. Je kunt kiezen voor een eclectisch geometrisch dessin met Arte Intrigue Feuillage of twee klassieke dessins met Arte Intrigue Rosace en Arte Intrigue Caisson. Welk dessin je ook kiest, je beschikt over écht akoestisch behang. Bovendien wordt dit behang geleverd in mooie, diepe kleuren waaronder okergeel, indigo, chocoladebruin en nachtblauw.

Arte Eclipse

Naast Arte Intrigue is er nog een Arte behangcollectie met geluiddempende kwaliteiten verkrijgbaar: Arte Eclipse. Deze collectie bestaat uit behang met foamstructuur. De verdikte delen zorgen voor weerkaatsing van geluid en verbeteren de akoestiek in grote ruimten direct. Het dessin is klassiek maar door de toegepaste techniek oogt deze wandbekleding toch modern.

Wil je zelf akoestisch behang uitzoeken? Kies dan altijd voor behang met enig reliëf. We helpen je graag bij je keuze. Kom langs in de showroom in Ermelo voor deskundig advies of neem contact op voor meer informatie. We denken graag met je mee over de inrichting van jouw ruimte met behulp van akoestisch behang.

Behang met reliëf

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige, vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

76 resultaten

Arte Moooi Dwarf Rhino MO2082 Sand Beige

299,00
(incl. BTW)

Arte Lush Corduroy 29512

209,00
(incl. BTW)

Elitis Rayures Jumelles Colonne RM104405

284,00
(incl. BTW)

Elitis Rayures Jumelles Colonne RM104401

284,00
(incl. BTW)

Arte Lush Corduroy 29519

209,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Shoji Blossom MO3030

369,00
(incl. BTW)

Elitis Rayures Jumelles Colonne RM104451

284,00
(incl. BTW)

Elitis Rayures Jumelles Colonne RM104470

284,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Panterprint behang

Stoer en aaibaar: het panterprint behang van Verf & Behang Specialist. Wil je je interieur een exotische look geven en een warme sfeer creëren? Dan is panterprint behang de perfecte toevoeging. Ontdek het panterprint behang van De Verf & Behang Specialist.

Lichtgroen behang

Wij bieden je diverse collecties lichtgroen behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw lichtgroene behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls eenvoudig online.