Akoestisch behang

Naast kleur, warmte en sfeer is ook de akoestiek van groot belang in huis. Een lege woning klinkt doorgaans erg hol. Dat is niet prettig. Je kunt de akoestiek in huis prettiger maken door voldoende meubels neer te zetten en textiel te gebruiken. Gordijnen en stoffen meubels, tapijten en kussens verbeteren de akoestiek vaak enorm. Daarnaast kun je gebruik maken van akoestisch behang. Dit behang beschikt over reliëf waardoor geluid beter weerkaatst wordt. Je vindt prachtig akoestisch behang van Arte, net als ander oogstrelend behang, gewoon in het assortiment van de Verf- en Behangspecialist.

Arte Intrigue

Met een bijzondere productiemethode heeft behangmerk Arte een collectie gemaakt die geluiddempend werkt: Arte Intrigue. Dit akoestisch behang is verkrijgbaar in drie varianten, in diverse kleuren. Je kunt kiezen voor een eclectisch geometrisch dessin met Arte Intrigue Feuillage of twee klassieke dessins met Arte Intrigue Rosace en Arte Intrigue Caisson. Welk dessin je ook kiest, je beschikt over écht akoestisch behang. Bovendien wordt dit behang geleverd in mooie, diepe kleuren waaronder okergeel, indigo, chocoladebruin en nachtblauw.

Arte Eclipse

Naast Arte Intrigue is er nog een Arte behangcollectie met geluiddempende kwaliteiten verkrijgbaar: Arte Eclipse. Deze collectie bestaat uit behang met foamstructuur. De verdikte delen zorgen voor weerkaatsing van geluid en verbeteren de akoestiek in grote ruimten direct. Het dessin is klassiek maar door de toegepaste techniek oogt deze wandbekleding toch modern.

Wil je zelf akoestisch behang uitzoeken? Kies dan altijd voor behang met enig reliëf. We helpen je graag bij je keuze. Kom langs in de showroom in Ermelo voor deskundig advies of neem contact op voor meer informatie. We denken graag met je mee over de inrichting van jouw ruimte met behulp van akoestisch behang.

Behang met reliëf

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige, vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte Lush 37502A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37503A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37504A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37506A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37508A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37509A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37522A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37523A

79,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Indigo Macaque MO3001

279,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Lucky O's MO3040

159,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Rendezvous Tokyo Blue MO3010

149,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Shoji Blossom MO3030

349,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Tie Tami MO3020

229,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Tie Tami MO3021

229,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Tie Tami MO3022

229,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

KEK Amsterdam behang

Met KEK Amsterdam behang haal je écht bijzondere wandbekleding in huis. Houd je van romantische, uitgesproken Hollandse taferelen? Lees dan vooral verder! 

Lichtblauw behang

Bij De Verf & Behang Specialist vind je lichtblauw behang voor elke ruimte in huis: de woonkamer, keuken of babykamer. Wil je een effen lichtblauw behang of toch liever eentje met print? Deze vind je allemaal terug in ons assortiment!