Retro behang

Retro jaren 70 behang

Je haalt de jaren 70 in huis met een retro interieur. Hoewel je bij een vintage interieur oude spullen in huis haalt, kies je bij een retro interieur voor nieuwe producten met de look van de jaren 70. Denk aan een toffe ladekast van teak hout. Dat brengt gelijk de retro sfeer in huis.

Retro behang uit de jaren 70 en 80 is de laatste tijd enorm populair. Je geeft een gezellige en authentieke sfeer aan je woon- of slaapkamer met dit behang. De dessins van retro behang brengen je gelijk terug in de tijd.

Vintage behang

Ook vintage behang is niet meer weg te denken uit veel interieurs. Met het vintage behang van KitchenWalls geef je je keuken een gave look. Combineer dit vintage behang met een witte of zwarte keuken, om het behang er uit te laten springen. Het brengt een gezellige sfeer in de keuken, waardoor het gelijk huiselijk voelt.

Retro behang van KitchenWalls

Bij De Verf & Behang Specialist vind je meerdere soorten retro behang van KitchenWalls. KitchenWalls behang kenmerkt zich door de tegeldessins. Het behang is ideaal voor in de keuken, omdat het behang waterdicht, hittebestendig én brandvertragend is. 

Hoe breng je retro behang aan?

Retro behang aanbrengen is eenvoudig te doen in een paar stappen. Het is allereerst belangrijk om een gladde, vlakke ondergrond te hebben voordat je begint met behangen. Houd een vochtige spons tegen de muur om dit te testen. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd door de spons, kun je de muur voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Vervolgens lijm je de wand in met behanglijm. De papieren rug van de banen behang maak je vochtig met water. Dit laat je 5 tot 10 minuten inweken. Breng daarna het behang aan op de gelijmde muur.

Retro behang in de showroom bekijken

Bekijk je het retro behang liever eerst in onze showroom? Dat is geen probleem! In het centrum van Ermelo vind je onze showroom. Hier zijn alle soorten behang te bekijken. Wij denken graag met je mee en adviseren je over het beste behang. Bekijk de website van Astrid & Geurt voor de openingstijden.

KitchenWalls Retro Green 1406 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Maroc 1415 Retro Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Retro Tile 1441 Blauw Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Koloniale interieurstijl

We hebben allemaal wel gehoord van een industrieel interieur of een modern interieur, maar ken je de koloniale interieurstijl al? Lees snel verder. 

Croco behang

Behang met een krokodillen look, mega stoer en stijlvol. Croco behang heeft een mooie glans over zich heen, waardoor het een chique uitstraling geeft. Ontdek het Croco behang van De Verf & Behang Specialist.