Retro behang van Arte, Elitis, Hooked on Walls

Retro jaren 70 behang

Je haalt de jaren 70 in huis met een retro interieur. Hoewel je bij een vintage interieur oude spullen in huis haalt, kies je bij een retro interieur voor nieuwe producten met de look van de jaren 70. Denk aan een toffe ladekast van teak hout. Dat brengt gelijk de retro sfeer in huis.

Retro behang uit de jaren 70 en 80 is de laatste tijd enorm populair. Je geeft een gezellige en authentieke sfeer aan je woon- of slaapkamer met dit behang. De dessins van retro behang brengen je gelijk terug in de tijd.

Vintage behang

Ook vintage behang is niet meer weg te denken uit veel interieurs. Het brengt een gezellige sfeer, waardoor het gelijk huiselijk voelt.

Retro behang 

Bij De Verf & Behang Specialist vind je meerdere soorten retro behang.

Hoe breng je retro behang aan?

Retro behang aanbrengen is eenvoudig te doen in een paar stappen. Het is allereerst belangrijk om een gladde, vlakke ondergrond te hebben voordat je begint met behangen. Houd een vochtige spons tegen de muur om dit te testen. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd door de spons, kun je de muur voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Vervolgens lijm je de wand in met behanglijm. De papieren rug van de banen behang maak je vochtig met water. Dit laat je 5 tot 10 minuten inweken. Breng daarna het behang aan op de gelijmde muur.

Retro behang in de showroom bekijken

Bekijk je het retro behang liever eerst in onze showroom? Dat is geen probleem! In het centrum van Ermelo vind je onze showroom. Hier zijn alle soorten behang te bekijken. Wij denken graag met je mee en adviseren je over het beste behang. Bekijk de website van Astrid & Geurt voor de openingstijden.

41 resultaten

Hooked on Walls Moments MO22820

49,01
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22830

49,01
(incl. BTW)

Hooked on Walls Boheme BO23020

68,99
(incl. BTW)

Hooked on Walls Boheme BO23022

68,99
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22840

49,01
(incl. BTW)

Hooked on Walls Boheme BO23031

68,99
(incl. BTW)

Elitis Pop Kalangut RM89401

116,99
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22860

49,01
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Behang brocante stijl van Arte, Eijffinger en Hooked on Walls

Met behang brocante stijl geef je je ruimte een romantische look die uitstekend past bij je antieke meubels en brocante-vondsten. De Verf- en Behangspecialist heeft een groot aantal behangcollecties in het assortiment die precies passen bij je brocante inrichting.

Bruin behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties bruin behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw bruine behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.