Cactus behang van Arte of Kitchenwalls

Heb je niet zulke groene vingers en overleven zelfs je cactussen in huis niet? Haal dan groen in huis via je wandbekleding! Ook liefhebbers van de cactus kunnen kiezen voor het leukste cactus behang, zoals dat van KitchenWalls. Kies voor speelse illustraties of stijlvolle aquarelafbeeldingen voor de woonkamer, de hal, de slaapkamer of de keuken. Natuurlijk bestel je jouw cactus behang voordelig en snel bij de Verf- en Behangspecialist. Wij verzenden je bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen, gratis bij een besteding boven de 100 euro!

Keuze in cactus behang

Het cactus behang van KitchenWalls is verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo kun je kiezen voor een speelse versie met getekende cactussen die zich steeds herhalen: de KitchenWalls Design Collection VW005. Dit behang staat leuk in de keuken of in de kinderkamer. Wil je een realistischer en dromeriger effect bereiken? Kies dan voor de geaquarelleerde cactussen op het KitchenWalls Design Collection PB008 keukenbehang. Beide varianten combineer je eenvoudig met neutraal en effen behang.

Cactus behang voor de keuken

De varianten cactus behang van KitchenWalls zijn beide geschikt voor in de keuken. Het gaat hier om echt keukenbehang dat hitte- en waterbestendig is, brandvertragende eigenschappen heeft en eenvoudig te reinigen is. Je brengt dit behang dus met een gerust hart aan boven je aanrechtblad. Wil je dit behang combineren met andere wandbekleding? Let er dan op dat je in de keuken kiest voor keukenbehang.

De cactus doet denken aan meer tropische en exotische planten. Houd je van blad- en plantmotieven? Dan heb je meer dan genoeg keuze bij de Verf- en Behangspecialist. Nagenoeg alle merken in ons assortiment hebben een of meerdere collecties uitgebracht waarin tropische planten centraal staan. Denk aan Arte Design Lux, Arte Expedition of Arte Monsoon.

Advies voor inlijmen en aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Dit type behang wordt geleverd in panelen van 300 bij 60 cm.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

86 resultaten

Arte Expedition Silk Road Garden 72000

2.299,00
(incl. BTW)

Arte Monsoon Tropic 75500

899,01
(incl. BTW)

Arte Monsoon Tropic 75501

899,01
(incl. BTW)

Arte Expedition Silk Road Garden 72001

2.299,00
(incl. BTW)

Arte Monsoon Itaya 75400

149,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Java 72010

129,00
(incl. BTW)

Arte Monsoon Itaya 75401

149,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Java 72011

129,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Jungle behang van Arte, Hooked on Walls, BN Walls en KEK Amsterdam

Behang met jungle print is een geweldige toevoeging aan je urban jungle interieur. Heb je vooral neutrale kleuren in je interieur? Dan springt jungle behang er écht uit! Neem snel een kijkje bij het assortiment met jungle behang bij De Verf & Behang Specialist.

Bruin behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties bruin behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw bruine behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.