Behang & Wandbekleding Kitchenwalls

105 resultaten

KitchenWalls Portugal 1401 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Circle 1402 Zwart/Wit Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Circle 1402 Greige/Wit Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Shelf 1404 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls White 3D 1405 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Retro Green 1406 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Reclaimed Wood 1407 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Concrete 1408 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Vintage Tile 1409 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Oriental 1410 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Apple 1411 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Grey Tile 1412 Light Grey Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Grey Tile 1412 Middle Grey Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Grey Tile 1412 Dark Grey Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Embroidery 1413 Beige Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

Landelijk en sfeervol behang van Kitchenwalls

Je wilt niet alleen je keuken behangen met het behang van Kitchenwalls, maar het liefst je héle woning. Kitchenwalls behang kenmerkt zich door landelijke motieven en tegeldessins, maar er zijn ook kleurrijke behangrollen beschikbaar met vrolijke appeltjes of ander etenswaar. Behang van Kitchenwalls is perfect voor het nabootsen van een stenen muur of een betegelde wand. Je bespaart jezelf de moeite van het aanleggen van een echt muurtje. Met dit behang realiseer je in een halve dag een mooie wand dat door middel van een optische illusie een echte blikvanger wordt. Of je nu een stenen muur wilt, een muurtje van eikenhout of tegeltjes, met Kitchenwalls behang is het mogelijk.

Behang in de keuken

Een gek idee om behang te gebruiken in de keuken? Als je de dessins van Kitchenwalls ziet twijfel je daar niet meer over! Tover je keuken om tot een keuken uit grootmoeders tijd met één van de prachtige dessins met ouderwetse tegels, of kies bijvoorbeeld voor een moderne visgraattegel in okergele kleur. De moderne ontwerpen staan prachtig bij strakke keukens waarin marmer of natuursteen verwerkt is. Als je liever voor een traditionele look gaat biedt het behang van Kitchenwalls een prachtige ondergrond voor de inrichting van je keuken. Daarnaast biedt Kitchenwalls ook behang dat precies past boven een aanrechtblad, in een aangepast formaat. Perfect voor elke keuken.

Dessins voor een glimlach

Je geeft eenvoudig een knipoog naar je interieur met de grappige dessins van Kitchenwalls. Behang je keuken of woonkamer bijvoorbeeld met het Veggies keukenbehang, Cutlery of Shoot behang. Natuurlijk kun je de grappige ontwerpen in elke kamer in je woning toepassen. Het Veggies behang is ook leuk voor in de kinderkamer, net als Shoot of de bloemige en natuurlijke dessins die het merk aanbiedt.

Behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Direct geleverd vanuit de fabriek
  • Veilig betalen met iDeal, BanContact en PayPal
  • Gratis geleverd vanaf €75