Stylish

10 resultaten
Sorteer:

BN Wallcoverings Stylish 653-03

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish 653-04

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish 653-05

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish 654-01

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish 654-03

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish 654-04

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish 654-05

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish 655-01

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish 655-02

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish 655-03

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Stylish

BN Wallcoverings maakt vaak collecties met pasteltinten, neutrale kleuren en ingetogen dessins. Voor deze collectie ‘Stylish’ weken ze af van die gewoonte. Met ‘Stylish’ haal je opvallende wandbekleding in huis, met intrigerende bloempatronen en diepe kleuren. Een collectie met grote variatie, waarbij de dessins geïnspireerd lijken te zijn op klassieke vloerkleden. Hiermee geef je elke ruimte een warme uitstraling met klassieke of moderne twist. Wil je jouw kantoor of woonkamer een flinke oppepper geven? Dat doe je met deze collectie van BN Wallcoverings.

BN Wallcoverings Stylish: bloemen

Een aantal varianten van deze collectie is uitgevoerd met opvallende bloempatronen. Klassiek, met op de achtergrond de kenmerkende kleuren uit deze collectie: donkerblauw, steenrood, olijfgroen, crème en grijs.

BN Wallcoverings Stylish: ornamenten

Wil je een klassieke look maar houd je niet van bloemen? Dan bieden de varianten met authentieke, ietwat vervaagde ornamenten uitkomst. Verkrijgbaar in vier kleuren, voor een klassieke en rustgevende uitstraling. Kan zowel gecombineerd worden met klassiek meubilair als een moderne inrichting. Het behang ademt warmte en textiel en is dus verrassend knus.

BN Wallcoverings Stylish: blokpatronen

Strak en toch warm, dat zijn de blokken die je aantreft op een aantal behangvarianten in BN Wallcoverings Stylish. Deze dessins doen denken aan warme tapijten, met de hand gemaakt en heerlijk zacht. Heerlijk voor in een slaapkamer, maar kan ook heel goed worden gebruikt in de hal of de woonkamer. Je maakt het af met een van de effen, bijpassende varianten.

BN Wallcoverings Stylish: effen en gemêleerd

Ten slotte kun je in deze collectie ook terecht voor effen kleuren en licht gemêleerde varianten. De gemêleerde versies geven je interieur diepte en vormen een speelse afwisseling op de rest van je muren. Welke variant je ook kiest, je kunt ze optimaal combineren. BN Wallcoverings levert met deze collectie een samenhangend kleurenpalet waarmee je elke combinatie kunt maken.

Wandbekleding aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België