Behang & Wandbekleding BN Wallcoverings Behang Riviera Maison 2

11 resultaten

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18291

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18292

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18293

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18294

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18340

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18344

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18345

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18346

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18347

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison / RM2 18348

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Riviera Maison New 219946

59,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings RM2

Wie kent Riviera Maison niet? Dit woonmerk biedt alles wat je nodig hebt voor een rustgevend en authentiek interieur, met mooie brocante details en topkwaliteit meubelen. Wil je die stijl ook aan je muur? Dan zijn de behangcollecties van BN Wallcoverings, in samenwerking met Riviera Maison natuurlijk een perfecte keuze! In deze collectie BN Wallcoverings RM2 vind je 10 prachtige variaties, in natuurlijke tinten, met unieke dessins.

BN Wallcoverings RM2: verweerd hout

De tinten en het dessin waarin hout is verwerkt, doen in deze collectie absoluut denken aan het strand. Daar vind je altijd aangespoelde stukken hout, elk met een eigen verhaal. BN Wallcoverings creëerde vier versies van dit behang, waarop je hout in verticale banen ziet verschijnen. Mooi voor een interieur waar zon, zee en strand naar voren mogen komen. Wil je een look die lijkt op de kenmerkende stijl van Piet Hein Eek maar vind je Arte Scrapwood Wallpaper By Piet Hein Eek te druk? Dan is dit jouw ideale wandbekleding.

BN Wallcoverings RM2: effen

De overige zes varianten bestaan uit effen wandbekleding in de kleuren die zo eigen zijn aan Riviera Maison: mooie crèmekleuren en grijstinten. Hiermee creëer je de perfecte basis in je interieur. Combineer dit behang met mooi textiel in dezelfde kleuren, zoals je bank, de kussens, de gordijnen en het tapijt. Dat levert een heerlijk rustgevend geheel op waar je je nog lang in thuis voelt.

Wil je nog meer inspiratie voor een rustig interieur met ingetogen kleuren? Of ben je op zoek naar wandbekleding waarin natuurlijke materialen naar voren komen? Onze collectie biedt meer dan genoeg inspiratie. Niet alleen BN Wallcoverings maakt veelvuldig gebruik van natuurlijke dessins, ook Arte doet dat. Vaak met gebruik van écht hout, textiel of zelfs boombast. Laat je verrassen door de wereld van wandbekleding en kom langs in onze showroom of bestel je behang eenvoudig online.

Blijvend mooi resultaat

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België