Rise & Shine

14 resultaten
Sorteer:

BN Wallcoverings Rise & Shine /Timeless Stories 218900

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Rise & Shine / Texture stories 218903

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Rise & Shine /Timeless Stories 218904

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Rise & Shine / Texture stories 218907

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Rise & Shine / Texture stories 218970

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Rise & Shine /Timeless Stories 218971

37,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Rise Shine

Rise and shine, dat is wat je elke dag wel wilt. Lekker uitgerust wakker worden in een prachtige slaapkamer. Dat kan, met het behang van BN Wallcoverings Rise Shine. Met 14 mooie, neutrale tinten die je ’s ochtends tijdens zonsopgang aantreft in de lucht. Welke kleur kies jij?

BN Wallcoverings Rise Shine: pastel en grijs

Alle tinten in deze collectie kun je scharen onder ‘lichtgrijs’. Wie goed kijkt ziet echter subtiele kleurverschillen. In de ene variant zie je geeltinten, in de andere roze. Als je houdt van pasteltinten die neigen naar grijs, is dit de ideale collectie. Is je inrichting al voornamelijk grijs en wil je daar wat meer kleur aan toevoegen? Dan is BN Wallcoverings Rise Shine de ideale aanvulling. Je breekt het kleurenpalet niet, maar je maakt er toch een gevarieerder geheel van.

BN Wallcoverings Rise Shine: neutraal en rustgevend

Alle varianten uit de BN Wallcoverins Rise Shine collectie zijn tijdloos, rustgevend en neutraal. Allesbehalve saai door de subtiele onderkleuren, maar tegelijkertijd vormt jouw wandbekleding de perfecte neutrale basis voor je interieur. Je combineert de verschillende varianten moeiteloos met elkaar. Een combinatie met andere collecties van BN Wallcoverings is ook mogelijk. Dan kies je bijvoorbeeld voor BN Wallcoverings Bazar of BN Wallcoverings Dimensions.

Dit behang is daarnaast een goede tegenhanger voor gedessineerde wandbekleding. Kies altijd een bijpassende kleur en let op de structuur van het behang. Door voor bijpassende kleuren en structuren te kiezen creëer je een geheel in je woon- of slaapkamer. Je maakt het spannender door verschillende kleuren en structuren te combineren. Wil je meer weten over het combineren van wandbekleding? Kom dan langs in de showroom in Ermelo. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van jouw ideale behang. Natuurlijk kun je ook kiezen voor matte muurverf in combinatie met BN Wallcoverings Rise Shine. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Glad en strak behangen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België