Arte Gala wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
35 resultaten

Arte Gala GAA102

29,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA104

29,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA105

29,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA106

29,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA202

39,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA203

39,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA205

39,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA206

39,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA207

39,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA301

39,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA302

39,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA303

39,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA304

39,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA401

29,00
(incl. BTW)

Arte Gala GAA403

29,00
(incl. BTW)

Arte Gala

Arte heeft al zoveel mooie collecties gemaakt, met behang voor in allerlei soorten inrichtingen. Met Arte Gala voegt Arte weer een prachtige collectie toe. De collectie bestaat uit ruwweg twee delen: behang met grote bloemmotieven die de show stelen, mooi voor in de hal, voor de slaapkamer of je woonkamer. Daarnaast vind je in deze collectie wandbekleding zonder motieven, maar met een patroon dat doet denken aan een ruwe betonwand. Welke je ook kiest, je hebt keuze uit 35 kleuren en dessins die perfect bij elkaar passen, in oker, steenrood, diverse blauw- en grijstinten.

Arte Gala: bloemen en ornamenten

Ergens doet deze collectie denken aan Arte Flamant Suite V Damas, met prints die iets weg hebben van een tafelkleed van damast. Deze prints zijn echter groter en hebben een ander kleurenpalet: licht, met veel grijstinten. Koele kleuren, maar wel met een warme bloemenprint. Als je graag sierlijke lijnen of ornamenten in je interieur brengt is dit behang een zeer goede basis voor je inrichting.

Arte Gala: effen

De behangsoorten zonder patronen zijn niet geheel effen. Wie goed kijkt ziet dat er wel degelijk een onderliggend patroon in zit. Maar het behang is effen genoeg om te gebruiken in combinatie met de bloempatronen of ander behang van Arte, zoals Arte Flamant Les Minereaux of Arte Wallpaper By Piet Boon. Ook hierin vind je de betonstructuur die lichtjes aanwezig is bij Arte Gala behang.

Wil je weten welk behang goed past bij Arte Gala? Of wil je advies over de inrichting van je interieur met behulp van wandverf en wandbekleding? Dan ben je bij Verf- & Behangspecialist aan het juiste adres. Kom langs in de showroom voor eindeloze inspiratie of bestel jouw unieke Arte Gala behang online.

Mooi behang

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen