Behang & Wandbekleding Arte Wandbekleding Coupage en Panelen Capiz

26 resultaten

Arte Capiz CAP11

199,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP12

199,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP13

199,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP21

199,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP22

199,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP23

199,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP31

39,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP32

39,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP33

39,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP34

39,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP35

39,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP36

39,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP41

39,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP42

39,00
(incl. BTW)

Arte Capiz CAP43

39,00
(incl. BTW)

Schitterend Capiz behang

Arte is als producent van behang gespecialiseerd in het aanbieden van soorten die zich onderscheiden en een van de showcases op dat vlak is het werkelijk schitterende Capiz behang. Een over het algemeen drukke behangsoort die in een interieur voor een werkelijk prachtig aangezicht zorgt. Dit dankzij de creatieve kleurencombinaties die het mogelijk maken om een origineel interieur te realiseren.

Capiz behang is prachtig voor thuisgebruik in bijvoorbeeld de woonkamer, maar het kan ook uitstekend ingezet worden op projectmatig vlak. Denk dan aan de inrichting van een restaurant of het ontwikkelen van een stijlvolle vergaderkamer op kantoor. Capiz is veelzijdig, gevarieerd en vooral erg bijzonder. De gehele lijn van Capiz wordt bij de Verf & Behang Specialist aangeboden en bestel je gemakkelijk en snel online.

Rustige en drukke Capiz patronen

Binnen de Capiz collectie van Arte vind je verschillende varianten die een ding gemeen hebben en dat is het voeren van een patroon. Dit zowel horizontaal als verticaal en dat tegen diverse kleuren en combinaties. Het resultaat is een uiteenlopende verzameling van lichte en donkere kleuren, waarbij het patroon in de ene soort meer overheerst dan bij de ander.

Voor de subtiele variant zit je bij de CAP41 tot CAP57 reeks goed. Wil je het iets grover met meer expressie hebben? Dan is de CAP11 tot CAP36 reeks weer meer iets dat bij je past. Dit is dan een vrij globale omschrijving, daarom adviseren we je om de collectie op je gemak te bekijken en te ontdekken welke combinaties en kleurstellingen er zoal mogelijk zijn. Er is keuze genoeg!

Persoonlijk advies bij Capiz

Kom je er niet helemaal uit? Weet dat je altijd even bij de Verf & Behang Specialist kunt aankloppen. Ons team geeft je graag persoonlijk advies over alle Capiz behangvarianten, alsook andere Arte collecties. Je kunt contact opnemen met onze showroom in Ermelo, ons een bericht sturen of een bezoekje brengen aan onze winkel. Wij staan dagelijks voor je klaar. Hier vind je onze openingstijden en contact gegevens.

Bij online bestellen nog even het advies om de juiste behanglijm mee te bestellen. In het geval van de Capiz collectie worden de Arte Clearpro behanglijm en anders de Metyl Speciaal (met toevoeging van 20% PVA-lijm) aangeraden. Meer weten? Je kunt altijd even bij ons informeren.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Advies nodig? Bel met onze interieurspecialisten!
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België