Arte Bijou wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
34 resultaten

Arte Bijou BIA191

35,01
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA192

35,01
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA193

35,01
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA194

35,01
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA195

35,01
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA196

35,01
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA197

35,01
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA198

35,01
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA199

35,01
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA291

25,00
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA292

25,00
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA293

25,00
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA294

25,00
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA295

25,00
(incl. BTW)

Arte Bijou BIA296

25,00
(incl. BTW)

De originele Bijou collectie

Arte heeft met de Bijou behangcollectie een unieke variant in het totale assortiment. Diverse originele patronen steken tegen elkaar af wat juist voor een unieke samenstelling zorgt die echt opvalt en wat voor een prachtig interieur zorgt. Hierin is volop keuze, gezien de Bijou collectie uit 34 verschillende soorten behang bestaat. Bij de Verf & Behang Specialist kun je ze allemaal bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Bijou: van licht naar donker

De Bijou collectie omvat een uiteenlopende stijl van behangsoorten. Van subtiel en licht met takpatronen voor een zeer warme en kalme uitstraling tot behang met diverse gekleurde vakken. Het oogt aanvankelijk erg druk, maar als het eenmaal hangt komt de kunstzinnigheid van de Bijou collectie bij dit soort behang helemaal naar voren en is het echt genieten. 

De verschillende kleuren zorgen dat er voor elk interieur een passende oplossing is met de Bijou collectie en dat op zowel een subtiele als een wat meer drukke manier. De variatie die deze collectie doet onderscheiden, maakt het tot een populaire keuze om kamers net wat anders en meer stijlvol in te richten. Daarin biedt deze collectie alles wat je nodig hebt. 

Jouw Bijou behangleverancier

De Verf & Behang Specialist is jouw leverancier van alle soorten Bijou behang, maar ook voor toebehoren kun je bij ons terecht. Denk dan aan alle attributen om de Bijou behang te kunnen behangen, zoals behanglijm en meer. Daarover gesproken, de Bijou collectie wordt het best behangen met Arte Clearpro behanglijm, die je bij ons kunt bestellen. Hierin kunnen we je ook adviseren en uitleg geven, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Bezoek onze showroom

Meer weten over de Arte Bijou collectie? Graag eens met een medewerker overleggen of juist advies inwinnen? Weet dat je altijd even bij onze showroom langs kunt komen. Hier kunnen we je veel meer over de Bijou collectie vertellen en je persoonlijk adviseren naargelang je wensen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste Bijou variant aanschaft waar je een lange tijd plezier van zult hebben. 

Je kunt altijd even bij onze showroom binnenlopen, maar als je liever telefonisch met onze specialisten spreekt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Alle contactinformatie kun je hier vinden.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen