Behang & Wandbekleding Arte Wandbekleding Coupage en Panelen Khatam

23 resultaten

Arte Khatam KHA35

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA42

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA44

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA46

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA51

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA52

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA53

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA54

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA55

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA61

139,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA63

139,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA64

139,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA11

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA12

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam KHA13

89,00
(incl. BTW)

Arte Khatam

Met behang uit de collectie Arte Khatam maak je van je ruimte een knusse plek, geïnspireerd op geometrische patronen en warme kleuren uit het Verre Oosten. Past zowel in een modern interieur met donkere kleuren, als een warme inrichting met veel textiel en planten.

Arte Khatam: geometrisch & metallic

Een gouden randje, dat haal je in huis met Arte Khatam als je kiest voor de geometrische figuren. Gouden ruiten op een donkerblauwe achtergrond maken van je slaapkamer een sfeervolle en chique plek. Of kies voor rechthoeken op een lichte achtergrond. Dit behang doet het goed in elke ruimte. Wil je experimenteren met donkere tinten zonder dat deze gaan overheersen? Bekleed dan de wanden in je gang eens met een donker behang. Zo haal je Arte Khatam in volle glorie in huis, zonder dat je je hele interieur hoeft aan te passen.

Arte Khatam: in kleur

In de Arte Khatam collectie zijn ook een aantal dessins opgenomen voor liefhebbers van kleur. Met de bordeauxrode, crèmkleurige, donkerblauwe of donkergroene variant maak je van je woon- of slaapkamer een knusse ruimte. Omdat het behang gemêleerd is maak je eenvoudig één geheel van de ruimte, met accessoires waarin de kleuren van het behang terugkomen. Ook mooi met goudkleurige accenten.

Arte Khatam: betonlook

Bijzonder in deze verzameling wandbekleding zijn de varianten in grijstint, met lichte betonlook. Verreweg de meeste varianten beschikken over een warme accentkleur, waarmee dit behang knusser oogt dan de meeste behangvarianten die geïnspireerd zijn op beton. Neem bijvoorbeeld de versie met gouden of koperkleurige details. Staat fris in de zomer, maakt je ruimte geborgen in de winter. Ook makkelijk af te stemmen op de rest van je interieur, vooral als je meubilair of woonaccessoires uitkiest in dezelfde tinten.

Voorstrijken en behangen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDEAL, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België