Arte Biblioteca behangrollen

7 resultaten

Arte Biblioteca Wallp. By Ep EKA-01

229,00
(incl. BTW)

Arte Biblioteca Wallp. By Ep EKA-06

145,01
(incl. BTW)

Arte Biblioteca Wallp. By Ep EKA-02

229,00
(incl. BTW)

Arte Biblioteca Wallp. By Ep EKA-03

229,00
(incl. BTW)

Arte Biblioteca Wallp. By Ep EKA-04

229,00
(incl. BTW)

Arte Biblioteca Wallp. By Ep EKA-05

229,00
(incl. BTW)

Arte Biblioteca Wallp. By Ep EKA-07

229,00
(incl. BTW)

Arte Bibliotheca Wallpaper By Ep

Dit is wel heel bijzondere wandbekleding: behang dat een collectie boeken op je muur afbeeldt inclusief prachtige, getekende afbeeldingen met oorsprong in de natuur. Je muren bekleed met dit prachtige behang van Arte vormen altijd een blikvanger in huis. Natuurlijk is dit behang met het thema boeken en lezen geschikt voor in de studeerkamer, maar het staat ook prachtig in de hal. Dit behang combineert goed met natuurlijke materialen zoals papier, leer en steen.

Arte Bibliotheca Wallpaper By Ep EKA 01 t/m 04

De collectie bevat een aantal varianten op hetzelfde thema. Met deze versie, EKA 01 t/m 04, haal je de lichte variant in huis. Elke variant laat na aanbrengen een andere afbeelding zien: mensen en dieren, soms zelfs door elkaar. Je raakt nooit uitgekeken!

Arte Bibliotheca Wallpaper By Ep EKA 05 en 06

Liever een donker behang aan de muur, maar wel in dezelfde stijl? Dan is Arte Bibliotheca Wallpaper By Ep EKA 05 of 06 iets voor jou. Mooi te combineren met een donker effen behang, of een wit behang uit de collectie Arte Les Nuances of Arte Les Flamants Unis. Hiermee creëer je een mysterieuze en chique sfeer in huis.

Arte Bibliotheca Wallpaper By Ep EKA 07

Ten slotte kun je ook kiezen voor deze verzameling boeken aan de wand. Hierbij zie je kleinere natuurtekeningen terug binnenin de opengeslagen boeken. Een rustiger versie die je overal in huis kunt aanbrengen. Je kunt dit behang natuurlijk ook goed toepassen in de kinderkamer.

Mooi behangen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen