Behang & Wandbekleding Arte Behangrollen Avenue


Avenue: het behang met patronen

Liefhebber van een warm interieur dat voorzien is van subtiel behang met allerlei patronen? Dan heb je in de Avenue collectie precies gevonden wat je zoekt. Deze collectie van Arte omvat ruim 30 varianten van behang en die variëren ook weer van elkaar dankzij de verschillende patronen die toegepast zijn. Dit uiteraard in verschillende kleurstellingen, wat het tot een bijzondere collectie maakt. Alles in deze collectie kun je bij de Verf & Behang Specialist aanschaffen.

Patronen sluiten naadloos

Wat de Avenue collectie zijn eigen identiteit geeft zijn de diverse patronen die verkrijgbaar zijn in unieke kleurstellingen. Het zijn juist de kleuren die onderscheiden van andere soorten behang en om dat de zogeheten ‘finishing touch’ te geven, kent het diverse patronen. Van simpele horizontale lijnen tot meer diagonale samenstellingen. Maar ook andere vormen komen terug in de Avenue collectie.

Dit alles sluit rol na rol naadloos op elkaar aan, waardoor het als een groot geheel schitterend zal ogen op de wand. Wat hier extra aan bijdraagt zijn de toch wel bijzondere kleurstellingen die op de Avenue collectie van toepassing zijn, want het is niet het meest gangbare. Maar dat is nu precies wat de onderscheidende factor is die een meerwaarde aan je interieur kan toevoegen. Vanzelfsprekend is het behang van hoge kwaliteit en het is gemakkelijk aan te brengen.

Avenue behangen

Het behangen gaat op vrij eenvoudige wijze. Zo dien je de muur met Arte Clearpro behanglijm in te smeren en het Avenue behang zelf licht vochtig te maken aan de achterkant. Nadien kan het op de muur aangebracht worden en het zit in een mum van tijd goed. Fijn om te weten is ook dat het Avenue behang lichtbestendig is, waardoor het zeer lang z’n mooie kleur zal behouden. De juiste behanglijm en attributen kun je hier bij de Verf & Behang Specialist bestellen.

Advies nodig?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen over de Avenue collectie? Weet dat je altijd bij ons terecht kunt. Zo kan je contact opnemen als je vragen hebt. Maar als je de Avenue collectie liever komt bekijken om zo een juiste keuze te maken, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij hebben alle varianten uit de Avenue collectie in ons assortiment en wij adviseren je natuurlijk graag naargelang je wensen. Kom langs in onze showroom!

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Advies nodig? Bel met onze interieurspecialisten!
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België