Arte Addiction-Wallpaper behangrollen

8 resultaten

Arte Double Face Wallpaper PNO-06

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper PNO-07

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper PNO-08

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper PNO-01

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper PNO-02

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper PNO-03

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper PNO-04

209,00
(incl. BTW)

Arte Double Face Wallpaper PNO-05

209,00
(incl. BTW)

Addiction wallpaper kopen bij de Verf & Behang Specialist

Je kamer(s) behangen met een unieke stijl behang? Dat kan! Je hebt daarvoor de Addiction Wallpaper als prachtige optie beschikbaar. De Verf & Behang Specialist biedt acht verschillende varianten aan die blauw als uitgangspunt nemen. Dit in dermate veel variaties dat het een creatieve samenstelling in keuze brengt. Het blauw komt terug in allerlei patronen die afwijken van standaard behang en dat is wat Addiction Wallpaper zo uniek maakt.

Het is stijlvol, onderscheidend en origineel, waardoor je de kamers een geheel eigen toon kunt geven met een creatief behang dat je nergens anders ziet. Je bestelt jouw Addiction Wallpaper bij de Verf & Behang Specialist, maar ook kun je langskomen in onze winkel te Ermelo, waar we je graag meer laten zien!

Verschillende keuzes in Addiction Wallpaper

Zoals al aangehaald zijn er acht varianten beschikbaar in deze collectie en dat allemaal voor een vaste prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Binnen deze collectie heb je eigenlijk een soort van tweedeling. Kalmte en rust tegenover scherpte en drukte. In de eerste categorie vind je de relatief subtiele behangsoorten van deze collectie en in de tweede categorie heeft de blauwe kleur sterk de overhand, wat het erg aanwezig en kunstzinnig maakt.

Maak je keuze in Addiction Wallpaper

Elke variant in de Addiction Wallpaper collectie wordt geleverd per rol van 9,9 meter met een breedte van 49 centimeter. Je kunt deze behangrol heel eenvoudig online bestellen, maar ook afhalen in onze winkel te Ermelo. Daar kun je het behang ook goed bekijken als het eenmaal hangt, wat je een helder beeld geeft van wat je kunt verwachten. Hier adviseren we je natuurlijk graag over en we denken met je mee welke Addiction Wallpaper goed bij jouw smaak past.

De Addiction Wallpaper aanbrengen

Het aanbrengen van dit behang is een fluitje van een cent. Gebruik hiervoor professionele behanglijm, zoals de Arte Clearpro. Hiermee weet je zeker dat het behang op een goede manier aangebracht wordt en ook goed blijft zitten als het eenmaal hangt. Indien je advies of extra hulp wilt bij het behangen met de Addiction Wallpaper, kan je bij ons aankloppen! Vanzelfsprekend voorzien we je ook graag in het materiaal dat benodigd is bij behangen.

Meer weten? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom. Kijk hier voor de openingstijden.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen